Yes! Taylor Swift kondigt extra show in Amsterdam aan (en dít is de datum)

Celebs door Jennifer

De hype rondom Taylor Swift en haar Era's Tour is groot, ook in ons kleine kikkerlandje Nederland. Volgend jaar staat de wereldartiest al twee avonden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, maar nu komt hier nog een extra avond bij. Taylor heeft zojuist namelijk een nieuwe show aangekondigd in Amsterdam op donderdag 4 juli 2023. Zorg dus alvast even voor een blank space in je agenda op deze dag.

Extra show Era's Tour in Amsterdam

Op dit moment tourt Taylor Swift nog steeds met haar Era's Tour door de Verenigde Staten. De Amerikaanse tour zit er inmiddels alweer bijna op, waardoor het dus tijd wordt voor een volgende leg. Tijdens het volgende deel van haar tour gaat ze de internationale Swifties opzoeken in Latijns-Amerika, Europa en Azië. De kaartverkoop voor haar Era's Tour gaat wel even anders dan normaal. Twee weken geleden moesten fans zich namelijk registreren om überhaupt kans te maken op tickets. Vervolgens begon het gevoelsmatig lange wachten, maar dat wachten is nu eindelijk over. Vandaag zullen de internationale Swifties namelijk ein-de-lijk weten of ze geselecteerd zijn voor de kaartverkoop van de show, waarvoor ze zich hebben aangemeld. En om de fans nog blijer te maken, heeft Taylor nu extra data toegevoegd aan het internationale gedeelte van haar Era's Tour. Onder andere de Amsterdamse fans kunnen hun hart ophalen, want ook in Amsterdam is een extra show toegevoegd. OMG!

Paramore als voorprogramma

Blijkbaar hebben veel fans zich aangemeld voor de concertdata van Taylors Era's Tour in Amsterdam. Ze heeft nu namelijk aangekondigd, dat ze ook op donderdag 4 juli 2023 in de Johan Cruijff Arena optreedt. In totaal staat ze nu dus drie dagen in Amsterdam: van 4 tot en met 6 juli 2023. Daarnaast heeft ze meteen ook maar het voorprogramma bekendgemaakt voor haar Europese shows. Niemand minder dan de bekende band Paramore staat in het voorprogramma van Taylor tijdens de Era's Tour in Europa. Woohoo!

Problemen tijdens kaartverkoop Singapore

Ondertussen begon vandaag de pre-sale voor de concerten in Singapore. In totaal staat Taylor daar zes keer en alle tickets in de pre-sale waren binnen no time uitverkocht. Al verliep de ticketverkoop wederom niet erg soepel, zoals eerder het geval was tijdens de ticketverkoop voor de Era's Tour in de Verenigde Staten. Een miljoen fans stonden in de wachtrij voor de Era's Tour in Singapore, maar er waren ook een heleboel Swifties die überhaupt geen kans kregen voor tickets. Een heleboel mensen hadden namelijk nogal wat bad blood met Ticketmaster: zij konden niet eens inloggen. Gelukkig hoeven ze nog niet helemaal verdrietig te zijn. Aanstaande vrijdag krijgen sommige fans namelijk opnieuw de kans om tickets te scoren voor de concerten in Singapore. Dan begint namelijk de normale kaartverkoop.

Voor de Nederlandse Swifties begint de kaartverkoop op woensdag 12 juli. Vanaf 14:00 uur kunnen de fans dan kaarten bemachtigen voor Taylors Era's Tour. Of er nog extra maatregelen worden genomen, naar aanleiding van de kaartverkoop in Singapore, wil de Nederlandse promotor van Taylors concerten niet zeggen.

Lees ook: Taylor Swift spreekt zich tijdens concert uit tegen anti-lhbti-wetten in VS: "het is pijnlijk voor iedereen"