Oeh: bevestigt Rijk Hofman hier zijn romance met Monica Geuze?

Celebs door Jennifer

Op social media gaat al een tijdje rond, dat Rijk Hofman en Monica Geuze aan het daten zijn. Alleen was het nog een beetje vaag geroddel en kregen we geen reacties vanuit beide partijen. Tot nu. In de nieuwste aflevering van Open Kaart wordt Rijk Hofman geïnterviewd door zijn goede vriend Robbert Rodenburg en het lijkt alsof Rijk hier zijn romance met Monica bevestigd.

Rijk Hofman in Open Kaart

Vooral dankzij de juicekanalen gaat het momenteel rond, dat Rijk Hofman en Monica Geuze aan het daten zijn. Door de spionnen van de juicekanalen wordt het kersverse paar meerdere keren gespot. Alleen zien we vanuit beide personen tot nu toe geen bijzondere foto's of berichten verschijnen. Al weten we nu dankzij Robbert Rodenburg zijn YouTubeserie Open Kaart wel, dat Rijk met iemand aan het daten is.

Allergisch voor liegen

Het gesprek begint eerst over dat Rijk een enorme hekel heeft aan liegen, of zoals hij het zelf noemt: hij is allergisch voor liegen. Dit komt doordat hij een hoop slechte ervaringen heeft gehad in het verleden en dan vooral met meiden, die tegen hem logen. "Als je één keer tegen me liegt, dan ben je weg," zegt hij vastberaden. Vooral als iemand liegt en hier vervolgens een heel toneelstukje van maakt. Helaas had hij ook een beste vriendin, die echt maandenlang tegen hem loog. Dat was voor hem de druppel en nu geeft hij eigenlijk niemand meer een kans, zodra hij achter een leugen komt.

Rijk date met 'iemand'

Na dit korte gesprek over Rijk zijn allergie voor liegen, gaat vervolgens ineens over daten. "Als ik nu met iemand zou daten..." begint hij op een gegeven moment, waarna hij al snel lachend eraan toevoegt: "Oké, ik date nu met iemand." Rijk vertelt dat hij en zijn date de afspraak hebben, dat ze nooit liegen. "Dat is zo verademend," zegt hij. "Ik ben zo blij dat we dat doen. Daar houden we ons echt aan." Volgens hem gaat het dus tot nu toe goed en hij vindt het "heerlijk". Maar anyway, hij is dus aan het daten. En als we de vele roddels mogen geloven, dan is dat waarschijnlijk met niemand minder dan Monica.

Later in het gesprek hebben Rijk en presentator Robbert het namelijk ook over de kinderwens van Rijk. Hij geeft aan dat hij zelf geen kinderen hoeft. Wel zegt hij: "Als ik iemand ontmoet die al een kind heeft, dan zou ik dat niet erg vinden. Of sterker nog: dat zou ik leuk vinden." Nou, lucky him, want Monica heeft héél toevallig een dochtertje Zara-Lizzy.

Rijk Hofman en Monica Geuze: relatie?

De geruchten over een romance tussen Rijk Hofman en Monica Geuze werden al wel sterker. Zo was er niet lang geleden een foto uitgelekt van een zoenende Rijk en Monica. Oh la la! Ze waren door omstander samen gespot tijdens Koningsdag. Nu we weten dat in ieder geval Rijk met iemand aan het daten is, zullen Rijk en Monica voorlopig nog wel in de gaten worden gehouden.

rijk hofman monica geuze zoenen koningsdag 2023

Lees ook: Monica Geuze gaat "door de grond van de pijn" na mislukte borstverkleining