Monica Geuze gaat "door de grond van de pijn" na mislukte borstverkleining

Celebs door Elsemieke

Monica Geuze (28) heeft haar borstimplantaten laten verwijderen. Op TikTok deelde de influencer en presentatrice van onder andere Temptation Island en De Bachelor een video van vlak na de ingreep. Maar het is allemaal niet zo goed gegaan als verwacht.

Monica Geuze vergaat van de pijn na borstverkleining

Nadat vlogster en presentatrice Monica Geuze twee keer eerder een borstvergroting liet doen, vond ze het tijd om voorgevel nu te laten verkleinen. In een nieuwe podcastaflevering van Geuze en Gorgels, waarin het onderwerp ‘borsten’ ter sprake komt, deed ze deze uitspraak al, maar inmiddels is het kennelijk zo ver. Ze heeft een TikTok-video gemaakt na de operatie. "Je komt net uit je narcose maar de drang om te flexen met je old b00bz op TikTok is te groot", luidt haar caption bij een video op TikTok waarop ze in het ziekenhuisbed ligt. Haar implantaten hield ze ook in een zakje vast.

 

 

Kaj Gorgels wilde in de podcast die hij samen met Monica maakt, onlangs weten wat ze heeft uitgegeven aan haar borstoperaties. In eerste instantie wil ze daar niets over kwijt - "dat vind ik niet chique" - maar uiteindelijk zegt ze het toch. “Ik ben twee keer 9000 euro kwijt geweest”, vertelt ze. Niet alleen het bedrag wat ze kwijt was aan haar borsten verklapte Monica, ook deed ze nog een andere opvallende onthulling. “Ik wil ze kleiner. Het past niet bij me."

Ontzwangeren

“Ik had voor de eerste keer mijn borsten laten doen en toen had ik een heel lief, klein, secuur maatje." Maar toen ze zwanger werd van haar dochtertje, veranderde dat. “Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan." Na de zwangerschap besloot ze een nieuwe borstoperatie te ondergaan. "Ik vind het gewoon te groot. Ik heb soms een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten.”