Juicy: Temptation Islands Laetitia had seks met een verleider

Celebs door Roos

We kennen verleidster Laetitia allemaal als de wulpse leeuwin die haar klauwen in Mezdi probeerde te zetten. Tevergeefs, tot nu toe in elk geval.. Of het haar gaat lukken of niet, inmiddels weten we dat de verleidster in ieder geval niet compleet droog heeft gestaan tijdens haar Temptation avontuur. Toen alle deelnemers na de opnames bij elkaar in één resort zaten, was een mannelijke verleider wel te porren voor een verzetje.

Lees ook: Verleidster Laetitia vertelt wat er is gebeurd tussen haar en Mezdi in de zee

Het was niet Joshua

In de YouTube-reeks Zie ze liegen wordt de 20-jarige verleidster met behulp van een leugendetector het vuur aan de schenen gelegd. En daar komt een heel spannend aapje uit de mouw, want ze blijkt het ná de opnames niet meer gemunt te hebben op de bezette Mezdi. In plaats daarvan dook ze de koffer in met een van de vrijgezelle mannen, maar wie dat is? Daar laat de verleidster zich liever niet over uit. Wél kan ze verklappen dat het niet Joshua is, hoewel ze daarna eerlijk toegeeft hem wel de knapste man van het eiland te vinden. De minst knappe man? Dat was helaas Kevin. "Sorry bro!", aldus Laetitia. Ook is het niet Matthew, want daar heeft ze schijnbaar alleen mee geslapen. 

Wie dan wel de gelukkige man is die het bed met de felbegeerde verleidster heeft mogen delen? Dat zullen we misschien wel nooit weten. Maar zoals alles in Temptation land, zal dit sappige detail vroeg of laat ook wel boven water komen.. Bekijk de hele afleverin van Zie ze liegen hieronder.

Lees ook: Shock: Temptations Chloe deed het óók met Joshua op het eiland