Lifestyle / Media
Media

Shock: Temptations Chloe deed het óók met Joshua op het eiland

Reageer 0

We weten allemaal dat verleider Joshua niet bepaald stil heeft gezeten op het eiland der verlangens. Hij ontpopte zich als redder in nood voor Megan, met wie hij vrij snel het bed deelde. Eerder werd al bekend dat hij óók met een verleidster het bed deelde. En gisteravond op de bank bij Goedele On Top werd duidelijk dat dit om Chloe ging... 

Chloe en Joshua

Zo snel als Joshua zich als redder van Megan leek te ontpoppen, zo snel dumpte hij haar ook weer. Na een paar dagen samen slapen had het voor de verleider meer weg van een relatie en dát zag hij niet zitten, want hij was liever 'friends with benefits'. Hij kwam immers naar Temptation om te verleiden en dat is hem gelukt. En nu blijkt ook dat Joshua daarna niet stil heeft gezeten en nóg een meisje van Kevin afpakte. 

En Kevin dan?

Huh, maar Chloe was toch met Kevin? Hoe zit dat? Goedele is ook eventjes in de war en vraagt om een verklaring. Chloe: "Tja, ik weet niet hoe dat gebeurt is. Als de goesting er is..." Ook wel een vlaams woord voor zin hebben. Ze vervolgt: "Het was echt raar want ik ging sowieso nog met Kevin afspreken..." Verbaast vraagt Goedele: "Vond Kevin dat pijnlijk?", waarop Megan zegt: "Ja, en Megan ook." Autsj, dat klinkt heel pijnlijk. Hebben zij en Megan geheel toevallig dezelfde smaak in mannen of schuilt hier meer achter?

Lees ook: Temptation Island-fan? Deze series ga je ook geweldig vinden

Beeld: Vijf

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen