Lifestyle / Media
Media

Temptation Island-fan? Deze series ga je ook geweldig vinden

Nu al bang voor het zwarte gat dat gaat komen als het Temptation Island-seizoen straks is afgelopen? No worries, er zijn meer heerlijke guilty pleasure-programma's vol bedrog, drank en drama, drama en nog eens drama. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

temptation island series

Lees ook: Yes! Er komt een nieuw programma met de Temptation Island-verleiders

Geordie Shore

Let's get mortal! Jersey Shore was natuurlijk de eerste van de 'Shore'-reeks, maar niemand kan zo lekker trashy zijn als de Engelsen. Voor een goede portie drama, dronken capriolen en Britse humor zit je gebakken met Geordie Shore. De serie telt 16 seizoenen en er wordt gewerkt aan een zeventiende, dus je bent wel even zoet tot het volgende seizoen van Temptation Island!

Ex on the Beach: Double Dutch

Dit MTV-programma is net als Temptation Island, maar dan met een twist. Een groepje hitsige vrijgezelle mannen en vrouwen genieten van zon, drank en elkaar op een vakantieoord, maar surprise surprise... op elk moment kan een ex van een deelnemer op het strand aanspoelen. De vorige twee seizoenen van Ex on the Beach: Double Dutch zijn te zien op Videoland. Momenteel wordt er gewerkt aan een derde seizoen. En als we het geroezemoes moeten geloven, zullen enkele bekende gezichten van Temptation island meedoen. Dat wordt leu-heuk.

De Leugendetective

(Ex-)koppels die elkaar pittige vragen stellen terwijl ze onderworpen worden aan een leugendetective, dat kan alleen maar fout gaan toch? Het tenenkrommende leugendetector-moment van Temptations Mezdi was niks bij de harde waarheden die in dit programma naar boven drijven. De Leugendetective is elke zaterdag om 18:30 op RTL5 te zien.

Een nacht met mijn ex

De realityhit A Night with My Ex is eindelijk vanuit Engeland overgevlogen naar Nederland. Nog voordat er ook maar één preview was te zien, werd het programma al gedoopt tot "dramatischer dan Temptation Island". En dat belooft heel veel goeds. In het programma brengt een ex-koppel 24 uur met elkaar door om onuitgesproken gevoelens te delen óf de liefde weer op te rakelen. Vanaf 17 april is Een nacht met mijn ex te zien bij NPO3.

Love Island

In deze Britse realityserie delen een groep gebruinde, opgepompte en dellerige vrijgezellen een luxe villa in Mallorca met elkaar. De doel is om elke aflevering een nieuw koppel te vormen met een andere deelnemer. Wie geen partner heeft, moet het eiland verlaten. Maak je op voor een heftige verslaving, want Love Island wordt elke(!) dag uitgezonden. Bekijk hier de afleveringen terug.

Naked Attraction

Als je na de uitzending van Temptation Island en Temptation Talk bent blijven plakken op RLT5, dan heb je het programma vast voorbij zien komen. In de datingshow Naked Attraction is iedereen naakt, behalve de presentatrice. Een vrijgezelle vrouw of man krijgt eerst de blote onderlichamen van zes potentiële lovers. Op basis van - juist - naakte aantrekkingskracht, blijft er één persoon over met wie hij of zij op date gaat.

Lees ook: Is dit het bewijs dat ook Vanessa en Jeremy uit elkaar zijn na Temptation Island?

Beeld: RTL