Naked Attraction: Bij deze datingshow is iedereen naakt

Media door Roos

Om mee te doen aan het programma Naked Attraction moet je niet bepaald preuts aangelegd zijn. Bij deze datingshow zijn alle kandidaten namelijk, jawel, poedeltje naakt. Gisteravond was vrijgezel Rebecca aan de beurt om haar ideale bloterik uit te zoeken.

Terug naar de basis

De makers van het programma vinden dat online daten en kleding de zoektocht naar de ware flink in de weg kan staan. Daarom wilden ze met deze datingshow terug naar de basis. Er wordt juist begonnen met waar een goede date vaak mee eindigt: in je blootje. 

Bij het concept staan zes blote mannen achter een scherm, dat stukje bij beetje omhoog wordt gelift. Bij de aflevering van gisteren mocht de 24-jarige Rebecca kiezen uit zes poedelnaakte mannen. Eerst mocht ze hun jongeheer en achterwerk bewonderen, waarna het scherm telkens een stukje omhoog ging wanneer ze iemand naar huis stuurde. De allerlaatste doorslaggevende factor? Iemands stemgeluid, terwijl je dat normaal juist als een van de eerste dingen hoort. Een bijzondere volgorde om je date te leren kennen in ieder geval…

Penispiercing

Rebecca stuurde de ene na de andere man naar huis en eenmaal aangekomen bij de twee finalisten, was het grote moment daar: Rebecca moest zelf uit de kleren. Toen ze in haar blootje aan kwam huppelen, kwijlden de twee overgebleven kandidaten weg. Rebecca koos uiteindelijk voor de getattoeerde Sam. Zou zijn penispiercing er iets mee te maken hebben gehad? We zullen het nooit weten. Uiteindelijk sloeg de vonk met kleding aan overigens niet over, want de twee zijn na hun eerste date als vrienden uit elkaar gegaan. 

Bekijk hier de hele aflevering.

Lees ook: Verleidster Denise vertelt wat er is gebeurd met Mezdi op haar kamer

Beeld: RTL