De leukste tv-programma's van het najaar 2013

Media door Fleur
Het leukste aan dat de zomer bijna voorbij is? Het nieuwe tv-seizoen! En man, wat zitten er weer pareltjes bij. Natuurlijk hebben we die met liefde voor je op een rijtje gezet. Get ready voor een fijne dosis (trash-)televisione!

The Voice, Expeditie Robinson, So You Think You Can Dance, Obese, Holland's Next Top Model… Je zit er vanzelfsprekend weer klaar voor, maar bent ook wel toe aan iets nieuws. Lucky you! Dit seizoen is het weer dikke pret geblazen in (trash-)tv-land. Wij van de redactie selecteerden (kirrend) de leukste nieuwe tv-programma’s van het najaar voor je. Pas op: straks moet je nog kiezen ook.


Samantha en Michael willen rust in de tent!

Die Barberella toch. Never a dull moment in haar leven, de afgelopen jaren: eerst daggert ze zich het ongans in Oh Oh Cherso en dan blijkt ze in Barbies Bruiloft haar ware anabool te hebben ontmoet en zwanger te zijn van een dochter, die ze er niet geheel zonder trauma uitpoept. Nu zou je denken: dat is het dan toch wel, hopelijk? Mis! In Huisje, Boompje, Barbie weet Samantha niet hoe snel ze moet verhuizen, want het stulpje in haar o zo vertrouwde buurt is behekst. En word je daarna ook nog eens gedumpt door de Belastingdienst, dan is het gewoon een feit: het is tijd voor een vakantie. In Samantha en Michael willen rust in de tent! trekt Barbie samen met Michael en familie langs allerlei Spaanse kustplaatsen om bij te komen. Maar of het wel zo rustig wordt...

Samantha en Michael willen rust in de tent! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Het programma is al begonnen op 26 augustus 2013, maar we konden jullie deze guilty pleasure toch niet onthouden. Klik hier voor de eerste twee afleveringen.

Extra nieuwtje: Barbies vriendje Matsoe Matsoe schijnt dit najaar ook een eigen serie te krijgen bij RTL 5. Everybody loves Matzu Matzu (Matzu staat natuurlijk way cooler) moet het gaan heten, maar veel meer informatie is er nog niet over te vinden. We will keep you posted!


Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken

Geer en Goor gaan geen gemakkelijke tijd tegemoet: onze favoriete valse gezusters gaan de bijstand in. Eerder staken ze samen in Joling en Gordon over de Vloer de handen uit de mouwen op verschillende werkplekken. En waar dat ze natuurlijk de nodige centjes voor het onderhouden van hun Hummers opleverde, hebben ze nu tijdelijk effe geen rooie rotcent. Twee meiden in een huis die elkaar om de minuut voor valse kraai uitmaken en die daarna uit frustratie niet eens de P.C. Hooft meer kunnen leegkopen. Gaat dat goed, of knopen ze elkaar aan de hoogste boom op?

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken is vanaf oktober 2013 (datum nog onbekend) op RTL 4 te zien.

Verslaafd!

Stel, iemand die dicht bij je staat is een verslaafde en diegene is totaal hulpeloos. Wat kun je dan nog doen? Om de hulp van Jimmy Geduld en Peter van der Vorst vragen! De oud-GTST’er en presentator/showbizzman kunnen ingeschakeld worden door familie van iemand die verslaafd is aan bijvoorbeeld drugs, drank of gamen. Het is de bedoeling dat deze persoon meegaat naar een kliniek in het buitenland, terwijl er thuis alles aan gedaan wordt ervoor te zorgen dat de verslaafde weer kan meedraaien. Heftig? Van der Vorst zelf heeft aangegeven dat dit zijn zwaarste project tot nu toe is, omdat “het gaat om leven en dood”. Maak je klaar voor een flinke portie integere tv, dus.

Verslaafd! wordt in het najaar 2013 uitgezonden door RTL 4, maar wanneer precies is nog niet duidelijk.


Verlaten Vrouwen 

Een van de eerste dingen die wij van de redactie lezen als we weer een nieuwe LINDA. openslaan? De rubriek ‘Verlaten vrouw’, waarin een vrouw aan het woord is die vertelt over hoe haar man haar verliet. Nu zou Linda Linda niet zijn als ze er geen mooi tv-format voor zou kunnen bedenken. En dat deed ze. De serie Verlaten Vrouwen, waarin Susan Visser, Anouk uit Gooische Vrouwen, de hoofdrol speelt, gaat over hoe mooi de liefde kan zijn, maar ook hoe naar die weer kan eindigen. Regisseur is Will Koopman, die onder andere ook Gooische Vrouwen regisseerde. En we weten allemaal hoe succesvol dat was.

Verlaten Vrouwen verschijnt dit najaar bij RTL op de buis, maar wanneer precies is nog onbekend.

Cougar Love

Waarschijnlijk heb je weleens van een cougar gehoord: een oudere vrouw die jaagt op jongere mannen. En Patricia Paay moet hebben gedacht: wat interessant. Daar herken ik mijzelve wel in. Dus laat ik andere cougarvrouwen opzoeken en kijken hoe hun leven eruitziet. Nou, dat heeft ze ook gedaan en daar is het programma Cougar Love uit ontstaan. Waarom precies kijken? Om te zien of het beeld dat er van de cougar is, een zelfverzekerde dame die jonge mannen bij de vleet versleet, wel klopt. We zullen zien!

Cougar Love is vanaf oktober 2013 (datum nog onbekend) te zien op TLC.


Secret Princes

Je bent van adel en je bent het strontzat: iedere keer als je denkt een leuke vrouw te hebben ontmoet, is ze toch meer wild van je geld en status dan van jou. Daar heb je geen zin meer in, dus het is tijd voor drastische maatregelen: je gaat undercover in een huis ver, ver weg van waar je vandaan komt en hoopt daar de vrouw te ontmoeten die op een eerlijke manier -  want ze weet niks van je blauwe bloed af - voor je valt. Vier mannen van adel doen het. Royalties Salauddin Babi (India), Lord Robert Walters (Engeland), prins Francisco de Borbón (Spanje) en The Honorouble Ludovic Watson (Engeland) vliegen samen naar Atlanta, Georgia, waar ze uit verschillende dames hun ware prinses hopen te kunnen kiezen.

Secret Princes is vanaf 5 september 2013 te zien op TLC.

Op welk tv-programma van dit najaar verheug jij je het meest?

Beeld: Reporters