Het Grazia-tijdschriftenpakket: laat de nazomer maar komen

Media door Marleen_S

 
Het zonnetje begint steeds minder sterk te schijnen, maar gelukkig kunnen we nog steeds prima buiten vertoeven. Dat doen we het liefst met een kop thee en een fijn tijdschrift op schoot. Jij ook? Dan heeft Ze.nl goed nieuws voor je!
 
Laat die nazomer maar komen! Het wordt misschien wel eerder donker, maar met een dekentje en de vuurkorf aan is het nog heerlijk relaxen geblazen. Zeker als het ook nog eens een mooie nazomeravond is. Plus: met wat leesvoer kun je je uren vermaken.
 
Natuurlijk lees je elke dag trouw alle artikelen hier op Ze.nl (zo niet, foei, dan moet je hier maar rap verandering in brengen!), maar een good old tijdschrift in je handen houden, is stiekem ook erg fijn. OnZe favorieten? Grazia, Beau Monde en Marie Claire!

 

  • Grazia

Deze wekelijkse fashionglossy stroomt over van nieuws over celebs, mode en lifestyle. Wie houdt er niet van een gezonde dosis shopping- en beautytips, exclusieve interviews en emotionele real life-verhalen? Eigenlijk is Grazia net zo verslavend als schoenen…

  • Beau Monde

Voor je nodige portie glamour moet je bij Beau Monde zijn. Naast de beste stijltips en glamoureuze modeshoots kun je ook reportages en openhartige interviews lezen met Nederlandse celebrity’s en geven stijliconen een kijkje in de wereld van de rich and famous.
 

  • Marie Claire
Marie Claire

is een internationele modeglossy, maar dan wel met inhoud. Lifestyle-, fashion- en beautytrends die vertaald worden naar jouw budget en smaak, reportages over hoe je dikke carrière maakt plus spraakmakende interviews met en verhalen over échte vrouwen.
 


Speciale aanbieding

Het leukste van dit alles is natuurlijk dat je alle drie deze tijschriften voor een prikkie bij jou op de deurmat kan verwachten. Voor al onze lieve leZeressen hebben wij namelijk een speciale aanbieding
 
Ontvang acht keer Grazia, drie keer Beau Monde en drie keer Marie Claire voor maar € 27,50. Dat is een korting van maar liefst 47%! We like! En geen zorgen over het op tijd opzeggen van je abonnement: dit stopt automatisch. Wees er snel bij, want de actie loopt tot en met 15 september!
 
Ook zo enthousiast geworden? Je kunt je hier aanmelden!