WIN: De Tennisparty - Sophie Kinsella

Winacties door Redactie Ze.nl
Met haar Confessions of a Shopaholic-reeks deed Sophie Kinsella ons chicklithart sneller kloppen. Maar voor deze succesreeks, schreef ze onder haar eigen naam Madeleine Wickham. Haar eerste boek De Tennisparty brengt ze nu hier uit onder haar 'chicklitnaam'!

  
Haar allereerste boek De Tennisparty, bracht Sophie Ki- euh... Madeleine Wickham uit toen ze pas 24 jaar was. Waarom is ze dan later onder de naam 'Sophie Kinsella' gaan schrijven? ?De reden is dat de boeken onder de naam Madeleine Wickham verschillen in stijl van mijn Sophie Kinsella-boeken. Hoewel ik al een aantal jaren niet meer schrijf onder mijn echte naam, zijn deze romans mij wel heel dierbaar.? En daarom brengt Madeleine De Tennisparty nu ook in Nederland uit! Wist je trouwens dat haar werk in meer dan dertig (!) talen is verschenen? De enige echte Queen of Chicklit mogen we haar dan ook wel noemen!

Het verhaal
Het tennisweekend is Patricks idee. Zijn nieuwe landhuis, gekocht met de bonussen van zijn baan als beleggingsadviseur, is de ideale locatie. Patricks vrouw Caroline weet nog niet wat de werkelijke reden voor het feestje is. Zij vindt het leuk om haar oude buren Stephen en Annie weer te zien, maar ze is minder blij met de snoeverige Charles en zijn verwende vrouw Cressida. En het laatste koppel, Don en Valerie, beiden bloedfanatiek, is helemaal onuitstaanbaar. 

Terwijl de vier stellen zich op het zonnige terras installeren, lijkt al vast te staan wie de winnaars zijn in het leven en wie de verliezers. Maar wanneer de eerste bal over het net wordt geslagen, is dat het begin van twee dagen flirten, driftbuien, knallende ruzies en schokkende onthullingen. Door de komst van een ongenode gast wordt duidelijk dat dit weekend helemaal niets met tennis te maken heeft.
 
Winnen!
Ben jij ook zo benieuwd naar de schrijfstijl van Madeleine Wickham alias Sophie Kinsella? Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek De Tennisparty! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én The House of Books te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 7 mei 2013.

Kun je niet wachten tot je hoort of je gewonnen hebt? De Tennisparty is ook te bestellen via Bol.com voor ? 17,95.