WIN: Bioskaartjes voor Spring Breakers

Winacties door Redactie Ze.nl

Bij Spring Break denk je al snel aan feestende, dronken, hitsige tieners in bikini?s. Maar denk niet dat Spring Breakers het zoveelste American Pie-afstreksel is, schijn bedriegt! Nieuwsgierig geworden? Bij Ze.nl kun je vrijkaartjes winnen!

Het verhaal
Om hun Spring Break te financieren beroven vier studentes een restaurant. Ze belanden daardoor in de gevangenis. Een drugs- en wapenhandelaar zorgt ervoor dat ze op borgtocht vrijkomen. In ruil voor hun vrijlating moeten de vier meiden zijn vieze klusjes opknappen?

Een aantal bekende namen schitteren in deze film zoals Selena Gomez en Vanessa Hudgens. Wat we zelf precies moeten verwachten bij het zien van deze trailer weten we niet, maar dat maakt het des te interessanter om een een kijkje te gaan nemen in de plaaselijke bios!

Release en trailer
Spring Breakers is sinds afgelopen donderdag 11 april in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk hieronder de trailer!

fout in embed: media provider niet ondersteund


Winnen
Ben jij ook niewsgierig geworden naar Spring Breakers? Doe dan mee met onze winactie! Ze.nl geeft 5 x 2 vrijkaartjes weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? Maar wees er snel bij, want de actie loopt tot en met aanstaande donderdag 18 april 2013.