Een top 5 van stoere vrouwelijke cabaretiers

Lifestyle door Donna
Er is veel gezongen en geschreven over het verschil tussen man en vrouw. Met name bij cabaret wordt dit verschil flink uitvergroot. Echter: niet alleen mannen zijn hier goed in. Vandaar deze top vijf van vrouwelijk cabaret!

Nu kennen we allemaal wel de cabaretiers zoals Theo Maassen en Hans Teeuwen, die er volop van genieten om het vrouwelijk geslacht met de grond gelijk te maken. Binnen vijf minuten degraderen ze vrouwen van een mens naar een gat waar je iets in kunt duwen. Gelukkig zijn vrouwen ook prima in staat om zich met snerende opmerkingen en een gezonde dosis zelfspot te profileren als het betere geslacht. In dit artikel volgt dan ook een opsomming van een aantal stoere vrouwen die maar wat goed weten hoe eerder genoemde kerels op ludieke wijze de mond te snoeren.

Brigitte Kaandorp - Ik raak hem kwijt
Deze vrouw heeft een heel anti mannen-repetoire op haar naam staan. Maar het volgende filmpje is toch wel een teken van hoe ver haar afgunst gaat...


Dorine Wiersma - Liefde & Dol op mannen

Dorine ken je wellicht al van haar geniale Ode aan Heleen van Rooyen. Het volgende filmpje staat geheel in het teken van de man. Al spoedig wordt duidelijk: ze is bereid wel héél ver te gaan voor het andere geslacht.


Katinka Polderman - Pijplied

Toen was daar Katinka. Deze jonge vrouw kent werkelijk geen enkele subtiliteit...


Helen Austin - Smooth Battery Operator

Als we Helen mogen geloven, hebben we geen vent meer nodig! Op zich een aangename gedachte op een eenzame zaterdagavond...


Dames voor na vieren - Tevreden huisvrouw

En tenslotte deze twee hilarische vrouwen met hun perfecte schets van de ideale vrouw...


Tot zo ver een leuke opsomming met stoere vrouwen en hun visie op de man. Theo Maassen en Hans Teeuwen hebben er geduchte tegenstanders bij!

Mis jij er nog één of voel je de onbedwingbare behoefte om je walging uit te spreken over de croutons van Katinka: het woord is aan jou!