De horror van Temptation Island: Gedumpt door een verleider 

Media door Roos

Het gesprek van de dag is natuurlijk Timtation wiens gedachtegang ‘Debra Debra Debra’ opeens een 180 graden ommezwaai heeft gemaakt. Maar laten we vooral niet vergeten dat er nóg iets bijzonders heeft plaatsgevonden in aflevering 8, namelijk dat een van de bezette vrouwen snoeihard gedumpt is door een verleider!

Samenwonen

Ze was haar vriend Kevin al lang en breed vergeten, omdat Megans droomman Joshua voorbij kwam. Ze zwommen samen, sliepen samen en seksten samen. De twee waren naar het leek zo gek op elkaar dat ze zelfs de volgende stap wilden zetten: samenwonen. Nu leek dat voor Joshua op zich geen slecht plan, omdat hij zijn eigen kamer deelde met drie andere verleiders in een stapelbedje. Nu kon hij tenminste in een kingsizebed slapen en tegelijkertijd aan zijn trekken komen. Win-win.

Lees ook: Zo reageert Temptations Kevin op beelden van seksende Megan

Koalagedrag van Megan

Toch begon het koalagedrag van Megan hem te een beetje te irriteren en hij besloot het uit te maken. ‘Friends with benefits’ leek hem een betere benaming voor wat er tussen hen speelde. Helaas zaten de benefits van Megan’s riante kamer niet in dat pakket, want ze gooide hem eruit. Het is overigens niet de eerste keer dat een verleider een bezette deelnemer afwees in de geschiedenis van Temptation. Na amper 3 uur samenwonen droop Joshua weer af met de staart tussen de poten naar zijn mini-kamertje. Zal Temptation nog liefde voor hen in petto hebben? Joshua zal in ieder geval niet stil zitten.

Lees ook: Temptations Joshua: 'Ik ben tegen onenightstands'

Beeld: RTL