Zo reageert Temptations Kevin op beelden van seksende Megan

Media door Laura

We zitten nog maar op aflevering vier van Temptation Island en nu al zijn Megan en Kevin het meest besproken koppel van dit seizoen. In de aflevering van afgelopen week zag je hoe Megan 'slechte beelden' van haar vriend zag. Hij noemde haar "dom" en "naïef" en gezien ze al meerdere keren door hem bedrogen is, schoot dat behoorlijk in het verkeerde keelgat. Megan stortte zich eerst op de alcohol en daarna bovenop verleider Joshua. Iedereen vroeg zich natuurlijk gelijk af: hoe gaat Kevin reageren als hij de beelden van zijn seksende vriendin terugziet? Wij hebben het antwoord al.

megan kevin temptation island

Lees ook: Zijn dit de drie nieuwe verleiders van Temptation Island?

De eerste kampvuurbeelden

We hoopten natuurlijk allemaal dat Kevin al geconfronteerd zou worden met sappige beelden in aflevering vijf, maar helaas is het volgende kampvuur in aflevering zes. Wat je wel ziet is dat de eerste beelden van Megan en Joshua samen hem veel doen. Gedurende aflevering vijf zit Kevin er treurig bij. Het liefst zou hij de hele week slapen, zegt-ie. Oh, boy, als hij nu al zo geraakt is hoe zal hij dan reageren als hij ziet hoe zijn vriendin all the way gaat met een ander...

via GIPHY

Lees ook: Temptations Joshua over zijn avontuurtje met Megan: 'Het was een domme zet'

Haar ware ik

In aflevering zes bij het tweede kampvuur is het raak: Kevin komt de beelden van de stomende nacht van zijn vriendin onder ogen. Zijn reactie: "Kijk, ik vind het jammer voor haar. Zij toont haar ware ik. Ik ga mij er hier niet door laten beïnvloeden. Voor mij is het klaar, sowieso. Bij mij hoeft ze niet meer aan te komen. Ik hoop dat ze steun vindt bij die gast, want bij mij hoeft ze niet meer aan te komen. I'm done sowieso."

via GIPHY

Megans reactie

Andersom krijgt Megan beelden van een geëmotioneerde Kevin te zien die zegt zijn vriendin erg te missen. Zij is echter totaal niet onder de indruk. "Sorry, ik moet gewoon lachen omdat dit niet de Kevin is die ik ken. Ik zie gewoon aan hem dat hij fake is. Het deed hem nooit iets en waarom nu voor de camera wel. Dat is een spelletje wat hij nu speelt. Hij wil nu gewoon medelijden kweken en dat verdient hij echt niet." Oeh, dat klinkt echt als einde relatie... 

via GIPHY

Aflevering vijf is donderdag 22 februari om 20:30 bij RTL 5 te zien. Via Videoland kun je altijd één aflevering vooruit kijken, vanavond is hier dus al aflevering zes te bekijken. 

Lees ook: Pikante vragen voor Temptation verleiders: 'Mijn oudste sekspartner was 46'

Bron: RTL Boulevard, Beeld: RTL