Zijn dit de drie nieuwe verleiders van Temptation Island?

Media door Laura

Oeh, la la. Er gaat geen dag voorbij zonder nieuws over Temptation Island. Gisteren bleek dat de 20-jarige Chloë Vranken uit het Belgische Leuven de verleidster Yana zal vervangen. Maar dat is niet alles! Er zullen net als vorig jaar in totaal vier nieuwe verleid(st)er bijkomen gedurende Temptation Island. Naast Chloë zullen er dus nog drie andere slinkse Vlamingen of Nederlanders de boel opschudden op Coconut Beach en Ayundra. Dat wordt smullen!

temptation island nieuwe verleiders

Lees ook: Mannen opgepast: Dit is de nieuwe Temptation verleidster

Denise

De "detectives" van Newsmonkey denken al te weten wie de drie verleid(st)ers zullen worden. Kansmaker nummer één is Nederlandse Denise. Het bewijsmateriaal? Ze wordt door álle Temptation-koppels, -verleiders en -verleidsters gevolgd op Instagram. Ook reageren ze vaak op haar foto's, zoals ze ook bij elkaar doen. In september, toen het seizoen van Temptation Island werd opgenomen, was ze afgeven op Instagram. Dat kan geen toeval zijn...

Gezien Denise met haar blonde lokken nogal lijkt op Daniëlle, zou je nog wel eens een verleiding voor Mezdi kunnen zijn.

Wat roet in het eten van deze voorspelling gooit is dat op haar Facebook staat dat ze sinds 26 december verloofd is met ene Ait. Haar profiel is inmiddel afgeschermd en de info is alleen voor vrienden te bekijken, wat ook vrij verdacht is.

Lees ook: Verleidster Laetitia vertelt wat er is gebeurd tussen haar en Mezdi in de zee

Laiolano

Op naar de volgende potentiële verleider! Met zo'n zwoele naam als Laiolano ben je in één klap Temptation-materiaal. Ook bij hem was het tijdens de opnames stil op social media en krijgt haar regelmatig reacties en likes van de huidige deelnemers. 

Model Laiolano is een Vlaming met Braziliaanse roots, een heel verleidelijke combinatie. Hij heeft wat weg van de charmante Fabrizio, dus hij zou vast gecast zijn als verleiding voor Daniëlle.

Kevin

De laatste kansmaker is Kevin. Hij is al een bekende bij de Belgische televisie. Hij deed in 2015 mee aan So You Think You Can Dance. Met het lijf en de moves van een professioneel danser kan hij vrouwen natuurlijk als de beste voor zich laten vallen.

Ook Kevin is goed bevriend met verschillende Temptation-deelemers. Zwanetta, Inge, Fabrizio én eventuele nieuwkomer Laiolano staan model voor Kevins kledinglijn IIFIF.

Voor meer beelden van de drie nieuwe verleid(st)ers moet je even doorklikken naar hun Instagram-profiel, want deze hebben ze allemaal op privé staan. Net als (bijna) alle Temptation Island-bewoners. Hmmm... nóg een hint. To be continued.

Van links naar rechts: Keving, Denise, Laiolano

Lees ook: Pikante vragen voor Temptation verleiders: 'Mijn oudste sekspartner was 46'