Lifestyle / Media
Media

Verleidster Laetitia vertelt wat er is gebeurd tussen haar en Mezdi in de zee

Reageer 0

Sneaky, sneaky Mezdi. Zijn zee-avonturen uit aflevering drie van Temptation Island houden de gemoederen nog steeds bezig. Want wat gebeurde daar allemaal ver weg van de camera's en zonder microfoontjes? De handjes bleven in ieder geval niet boven water, dat hebben we wel gezien. Verleidster Laetitia vertelt nu in een interview wat er allemaal (niet) is gebeurd.

laetitia mezdi temptation

Lees ook: Pommeline en Fabrizio krijgen eigen programma over tattoos en liefde

Heel vaak bedrogen

Laetitia is met één duidelijke missie naar Thailand gekomen: om vreemdgaande mannen te ontmaskeren. Waarom? Aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal vertelt ze dat ze zelf heel vaak is bedrogen. "Op dat vlak heb ik een nultolerantie. Soms denk ik dat het op mijn voorhoofd geschreven staat: ‘Wil je iemand die je kan bedriegen, kom dan bij mij."

via GIPHY

Diep in de zee

Mezdi bleek een gemakkelijke eerste prooi voor de 22-jarige verleidster. "Ik voelde onmiddellijk dat Mezdi een vogel voor de kat was. Ik vond hem ook de knapste van de vier, dus heb ik onmiddellijk mijn pijlen op hém gericht." En dat lukte gelijk. Het duurde niet lang voordat de handen van de vriend van Daniëlle de billen van Laetitia vonden. En dat was blijkbaar niet het enige. De twee doken ook samen de zee in. Wat daar exact gebeurde was tot nu toe niet helemaal duidelijk. Aan Dag Allemaal laat Laetitia weten wat de twee hebben uitgespookt. "We hebben wat gestoeid. Niet dat ik hem gekust heb of zo, maar we hebben wel een beetje aan elkaar gezeten." Uhu uhu, Zwanetta met wie Mezdi óók de zee indook voor een onderonsje vertelde eerder dat hij aan haar "puni" had gezeten. Foute boel... het is maar een kwestie van tijd voordat volgt in de voetsporen van Megan en Joshua.

via GIPHY

Lees ook: Oei: Megan en Joshua deden het onveilig - Temptation Island

Gevoelens voor Mezdi

Zullen Laetitia en Mezdi dan ook een setje worden, net zoals Pommeline en Merijn? Aan het aan de verleidster ligt niet. "O nee, van echte gevoelens voor Mezdi was hoegenaamd geen sprake van. Voor mij was het een spelletje om hem uit zijn kot te lokken. Weet je, Mezdi is een superleuke jongen, maar je weet gewoon niet wat er in zijn hoofd omgaat. Hij praatte op het eiland ook nooit over Daniëlle. Het leek wel alsof hij vrijgezel was."

Meedoen voor sponsoring

Mannen ontmaskeren is niet de enige reden dat ze meedoet aan Temptation Island. Ook de roem spreekt Laetitia wel aan. "Twintig dagen weg zijn van het werk en non-stop kunnen feesten, zei me ook wel wat, natuurlijk. Daarnaast hou ik enorm van mooie kleding en reizen, dus als mensen me willen sponsoren, nu ik bekender ben door Temptation ­Island, graag!"

En met bekendheid komt natuurlijk ook een hoop kritiek, vooral als je een sluw spel speelt. Toch maakt ze zich niet druk om mensen die haar de grond in proberen te boren. "Wel, ik heb een duidelijke boodschap voor al die haters: ze mogen schrijven dat ze me niet leuk vinden, dat ze me lelijk vinden, zelfs. I don’t care. Maar degenen die opperen dat ik mezelf het van het vind, slaan de bal compleet mis. Dat is een masker."

Onzeker

"Ik vergelijk mezelf voortdurend met fotomodellen. Ook al besef ik dat het merendeel van die foto’s bewerkt wordt, ze doen me toch twijfelen aan mezelf. Ik was waarschijnlijk een van de meest onzekere meisjes op het eiland. Weet je, ik loop met mijn borsten vooruit als een soort van zelfbescherming. Zo creëer ik het gevoel dat niemand me kan raken." Nou, dat is gelukt...

via GIPHY

Laetitia vertelt nog véél meer inside details over Temptation Island, lees het interview hier verder.

Lees ook: Halleluja: Zoveel kost een nachtje in de Temptation Island villa's

Beeld: RTL

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen