Lifestyle / Wonen
Wonen

Halleluja: Zoveel kost een nachtje in de Temptation Island villa's

Als het je lukt om langs de getatoeëerde spierbonken, rondborstige twerksters en alle liefdesdrama van Temptation Island heen te kijken, is het je vást opgevallen hoe prachtig het verblijf van de deelnemers is. Lijkt het jou ook wel wat om (met of zonder verleiders) een paar nachtjes in de superdeluxe villa's aan het strand te vertoeven? Begin maar vast met sparen, want daarvoor moet je héél wat geld neertellen.

temptation island villa's prijs

Lees ook: Say what?! Temptation's ‘Kevin dwingt Megan om aan partnerruil te doen’

De villa van de vrouwen

Ga er even voor zitten, want je slaat steil achterover van de prijs per nacht voor de villa's. Met name het verblijf van de vrouwen. Het vijf-sterrenresort Villa Ayundra heeft een gigantische infinity pool met bar, een mega keuken, een fitnessruimte en vijf grote slaapkamers met uitzicht op de zee. Volgens Tripadvisor is de prijs per nacht is een schokkende... 937 euro. Als je net als de Temptation deelnemers veertien nachten wil blijven, betaal je in totaal 15.714 euro. Gaat het even niet...?

via GIPHY

De villa van de mannen

Het verblijf van de mannen, Siam Residence, is een stuk goedkoper. Voor één nachtje voor twee personen betaal je 106 euro, volgens gegevens van Tripadvisor.

Maar toch... Voor dat bedrag zou je denken dat je een sterke hangmat krijgt...

via GIPHY

Lees ook: Verleidsters Zwanetta en Maxime nemen matchende tattoos

Beeld: RTL