Met deze plant ruikt je badkamer altijd naar de spa

Wonen door Chloe

Vind jij de geur van de spa ook zo heerlijk en kom je al helemaal tot rust als je erbij nadenkt? Dan zou het natuurlijk ook heerlijk zijn als je deze geur in je badkamer hebt.

Nou kan je natuurlijk een dure parfum kopen om je badkamer lekker te laten ruiken, maar er is nog een goedkopere oplossing. Er is namelijk een plant die ervoor zorgt dat je badkamer heerlijk naar de spa ruikt. Benieuwd welke dat is? Lees dan snel verder.

Deze plant ruikt naar spa

Nou is er één plant die een geur afgeeft en hiermee zorgt voor het ultieme spagevoel: de eucalyptusplant. Als jij van je badkamer een heuse spa wilt maken mag deze plant dus echt niet ontbreken. Je kan deze plant op verschillende manieren in je badkamer plaatsen. Als je veel natuurlijk licht hebt, dan kan je een hele eucalyptusplant neerzetten. Het is namelijk wel een plant die veel licht nodig heeft. Heb je dit niet? Dan kan je ook nog een paar takken bij elkaar binden en deze achter de douchekop hangen. Wanneer je de douche aan hebt staan zal de warmte en stoom de geur van de plant versterken en wordt je helemaal zen.

Hier kan je eucalyptus ook voor gebruiken

Natuurlijk kan je deze fijne plant ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Zo is de plant met de mooie grijsgroene takken perfect om een boeket mee op te vullen of bij je droogbloemen te plaatsen. Daarnaast kan je de takken ook gebruiken als woonaccessoire. Dan moet je ze wel even laten indrogen. Dit doe je makkelijk door een paar takken op hun kop op te hangen aan een touwtje. Hierna kan je er mee doen wat je wilt. Lijst bijvoorbeeld een stukje van de tak in of gebruik ze om in kleine vaasjes te doen.