Temptations Joshua over zijn avontuurtje met Megan: 'Het was een domme zet'

Media door Laura

Net toen we dachten dat we niet nóg meer van Joshua konden houden, spreekt hij zich uit over zijn vrijpartij met Megan. Niet opschepperig zoals je verwacht dat een doorgewinterde verleider zou doen. Nee, hij lijkt echt een gevoelige jongen die het beste met haar voorheeft. 

joshua temptation island

Lees ook: Zijn dit de drie nieuwe verleiders van Temptation Island?

Wraak

Nadat Megan tijdens het kampvuur slechte beelden zag van haar overspelige vriend Kevin, gingen alle remmen los. Ze belandde in bed met haar verleiding Joshua. Iets waar hij blijkbaar niet trots op is. "Ik heb er spijt van, het was een domme zet", vertelt hij tegen het blad TV Familie. "Ik denk dat Megan wraak wilde nemen op Kevin. En ik heb me daarin laten meeslepen. Je bent met twee natuurlijk… maar ik ben er niet trots op."

via GIPHY

Lees ook: Pikante vragen voor Temptation verleiders: 'Mijn oudste sekspartner was 46'

Over de grens

In de videobeelden die Megan te zien kreeg, noemde Kevin zijn vriendin "naïef" en "dom". Daarnaast was te zien hoe Kevin met een verleidster in een hangmat lang terwijl zijn hand tussen haar benen rustte. Megan was overstuur en liet zich helemaal gaan. "Megan had die avond behoorlijk wat gedronken, waardoor ze de grens opzocht. Op een bepaald moment heeft ze me gekust. En ja, toen is het uit de hand gelopen…", aldus Joshua. "Wie mij kent, weet hoe ik ben. Oké, ik had niet zo rap seks mogen hebben met Megan, maar ook bij mij speelde alcohol een rol."

via GIPHY

Megans reactie

Megan had eerder ook gereageerd om haar avontuurtje. Ook zij heeft spijt dat ze zo snel all the way is gegaan. "Die seks was niet nodig en dat was misschien niet de goede manier, maar op dat moment leek het gewoon goed." Toch voelt ze zich niet lullig tegenover haar (toenmalige?) vriend Kevin. "Maar spijt tegenover mezelf dat ik zo weinig respect heb getoond naar mezelf voor de camera."

Lees ook: Mannen opgepast: Dit is de nieuwe Temptation verleidster

Beeld: RTL