Temptations Joshua: 'Ik ben tegen onenightstands'

Media door Laura

Menig Temptation-fan is helemaal weg van de Vlaamse verleider Joshua met zijn blonde lokken, mooie ogen, zwoele moves en vooral om de verrassend lieve manier waarop hij met zijn "prooi" Megan omging. Maar met dat good guy imago weet hij vandaag heel snel te breken. In een interview met Dag Allemaal doet hij een aantal tegenstrijdige uitspraken waardoor hij zeker weten een paar punten zal verliezen bij het publiek.

joshua megan

Lees ook: VIDEO: Temptation verleiders proberen Annelien te versieren met de foutste openingszinnen

Geen relatie met Megan

Wie hoopte op een echte relatie tussen Megan en Joshua na Temptation Island komt van een koude kermis thuis. "Ik vind Megan nog altijd een leuk meisje", vertelt hij. "Maar ze ligt serieus in de knoop met zichzelf. Dat blijkt ook uit wat ze bij Goedele op Vijf.be zei. Zij vindt het leuk om seks te hebben met iemand die ze nadien nooit meer zal zien of horen. Ik viel bijna van mijn stoel. Nóóit zou ik vallen op een meisje van wie ik weet dat ze zo in elkaar zit."

Tegen onenighstands

"Ik ben dus tegen onenightstands. Je verliest er je waarde als mens mee, vind ik. Ik heb geen zin om met een meisje samen te zijn dat al met 50 anderen heeft gevreeën. Hoe kan je je dan speciaal voelen als man? Maar eerlijk, ik ken maar twee meisjes die zo veel zelfrespect hebben. Al de rest vindt het maar normaal om casual seks te hebben."

Lees ook: Deze BN’ers willen wij zien in Temptation Island Vips

Geen respect van mannen

"Tegenwoordig lijkt de regel: kussen op de eerste date en met elkaar slapen na de tweede date. Veel vrouwen beseffen niet dat ze op die manier nooit respect zullen krijgen van mannen", deelt hij op Instagram. "Ik krijg nu constant berichtjes van vrouwen die willen dat ik hun seksvriendje word. Ik stuur hen dat ze het wat moeilijker moeten maken en dat als ze zich goedkoop opstellen, ze door veel mannen slecht behandeld zullen worden."

Onenightstands zijn he-le-maal niks voor Joshua... die verleider is... bij Temptation Island... die als eerste het bed indook met een (bezet) meisje. Volg jij het nog?

via GIPHY

Lees ook: 6 x Waarom Tim de mist in zal gaan - Temptation Island

Beeld: RTL