Deze BN’ers willen wij zien in Temptation Island Vips

Media door Roos

Net nu je denkt dat het niet beter kan, komen de makers van Temptation Island met een geweldige twist aan het razendpopulaire tv-programma, namelijk Temptation Island VIP. Oftewel met BN'ers. YES! Het is nog niet precies bekend wie de uitdaging aan zal gaan, maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om onze favo's alvast te benoemen.

1. Monica Geuze en Lars

Oke, minor detail natuurlijk dat Monica momenteel zwanger is. Maar als ze dat niet was geweest, hadden we haar en liefje Lars maar al te graag in Temptation gezien. Aan Radio 538 liet ze namelijk al weten een echte Temptation-geek te zijn: “Ik vind dat echt het leukste wat er is. Het beste wat er ooit gemaakt is. Er is geen enkel ander programma geweest waarbij ik nog meer naar de volgende aflevering uitkeek.” Agreed!

2. Pommeline en Fabrizio

Deze twee voormalig-verleiders kunnen zichzelf dankzij het programma met recht BN’ers noemen. Of moeten we zeggen BB’ers: Bekende Belgen. Waar een programma als Temptation al niet goed voor is. Zouden ze Temptation nog net zo leuk vinden in de rol van koppel als toen ze verleiders waren? Iets met karma..

3. Doutzen en Sunnery

Wellicht zijn Doutzen en Sunnery ietwat aan de oude kant om mee te doen met een programma als Temptation Island. Mede vanwege het kroost dat inmiddels ook al voortgebracht is. Maar hey, met Doutzen in een bikini kruipt heel Nederland toch massaal voor de buis?

4. Anna Nooshin en Danny Roumimper

De relatie tussen deze twee lijkt zo sterk als kogelvrij glas. Bovendien stamt hun samenzijn al terug naar de tijd dat we nog witte skinny’s en schuine pony’s droegen. Des te meer reden om die onbreekbare band eens flink te testen. Eerder zagen we Anna overigens al op een tropisch eiland in Expeditie Robinson en dat beviel prima. 

5. Enzo Knol en Dee

Na enig geknipper zijn Enzo Knol en zijn Dee weer happy bij elkaar. Uit de vlog waarin ze hun breuk bekendmaakten weten we in ieder geval dat de tranen snel stromen bij Dee. En laat dat nu net een gouden ingrediënt voor een smeuïge Temptation aflevering..

6. Geraldine Kemper en Paul

Onze eigen Gerrie kan ook niet ontbreken. Niet alleen omdat we haar gewoonweg heel graag op tv zien, maar ook vanwege iets anders. Sinds 2015 is zij samen met Paul en in een interview aan Linda verklaarde ze voor het eerst in een relatie volledig monogaam te zijn. Ah, Temptation Island weet wel raad met dat soort uitspraken..

Veel BN'ers sloegen uitnodiging al af

Er is nog niet veel bekend over de kandidaten van Temptation Vips, maar er zijn wel al verschillende BN'ers benaderd. Namelijk Tony aka Sterretje, Mascha Feoktistova en vriend Gregor, Pauline Wingelaar (Echte Gooische meisjes), Jessie Jazz Vuijk, influencer Kalvijn en Nikkie Tutorials. Of ze mee zullen doen valt nog maar te bezien. In de wandelgangen wordt in ieder geval gefluisterd dat ze het allemaal hebben afgewezen. Wie er wel zo gek is om een been op het Temptation eiland te zetten? De tijd zal het leren..

Lees ook: Pommeline en Fabrizio krijgen eigen programma over tattoos en liefde