McKayla (16) is tegelijk zwanger met haar moeder

Media door Ze.nl

Zit jij altijd trouw voor de buis voor Teen Mom en Vier handen op één buik? Dan weten wij wat jouw nieuwe favoriete realityshow gaat worden. Binnenkort is Unexpected: Teenage & Pregnant bij TLC te zien. En aan de previewbeelden te zien, gaat het weer fantastisch worden.

Als je het hebt over een programma over tienerzwangerschappen, dan denk je natuurlijk gelijk aan MTV's 16 and Pregnant en Teen Mom en NPO's Vier handen op één buik, maar Unexpected brengt het helemaal anders. De serie focust zich niet op de drama en hysterie van de zwangere tieners of tienermoeder. Unexpected legt de nadruk op de bijzondere relatie tussen het meisje en haar moeder. 

Lees ook: Ra-ra: dit is de populairste meisjesnaam van de wereld

Na het megasucces van MTV's 16 & Pregnant en Teen Mom, komt zender TLC ook met haar eigen tienermoederserie. Unexpected geeft je een kijkje in het veranderde leven van de toekomstige moeders en hun familie. De drie meiden Lilly (16), McKayla (16) en Lexus (15) worden moeder, maar zijn ook tiener. Ieder heeft zo haar eigen dingen waar ze mee worstelt.

McKayla is tegelijk met haar moeder zwanger

Bij McKayla was de zwangerschap compleet onverwacht. Gelukkig krijgen zij en haar vriend steun van haar grootouders. Ze woont al sinds haar vierde bij haar opa en oma, omdat haar biologische moeder drugsproblemen had. De band tussen moeder en dochter is nu weer aangesterkt en wordt alleen maar meer bijzonder, want: ze zijn allebei in verwachting. 

Bekijk de preview hier:

Lilly twijfelt over haar relatie

Lilly raakte na drie maanden samenwonen met haar vriend James zwanger. Haar ouders hebben hun twijfels of James wel klaar is om vader te worden en vragen zich af of het wel goed komt tussen de twee als er straks een kleintje is. Langzamerhand begint Lilly er hetzelfde over te denken.

Lexus is kind van een tienermoeder

O jee, de geschiedenis herhaalt zichzelf. De oma én moeder van de 15-jarige Lexus waren tienermoeder en nu is ze zelf op jonge leeftijd zwanger geraakt. Natuurlijk helpt haar familie haar en haar 17-jarige vriendje met alles rondom de zwangerschap, bevalling en daarna...

Bekijk de preview hier:

Wanneer te zien

Unexpected: Teenage & Pregnant is vanaf donderdag 1 maart tot en met donderdag 12 april om 21:00 uur te zien bij TLC. Volg de meiden, moeders en de rest van hun familie alvast via deze kanalen.

Lilly: Instagram, YouTube en Snapchat: Lillyxoxo3

McKayla: InstagramYouTube, Snapchat: madkins28

Lexus: InstagramYouTube, Snapchat : scheller_0628

Lees ook: Hilarisch: Juf Ank geeft seksuele voorlichting in 'De Luizenmoeder'