Love is in the air: Kevin van Temptation Island plaatst foto met zijn nieuwe vriendin

Media door Julia

Eerder deze week plaatste Kevin op zijn story een foto waarin hij de hand vasthield van een meisje. De echte Temptation fans hadden al snel ontdekt dat het de hand van Chloe was - één van de verleidsters die er later bij is gekomen. Er werd al flink gespeculeerd of Chloe de plek van liefje Megan heeft ingenomen en deze foto bevestigt dat. Zou bij Chloe geen kaas uit haar oren lopen?

Kevin en Megan zijn verleden tijd

Wie Temptation Island volgt weet dat de relatie tussen Kevin en Megan niet echt over rozen ging. Zo ging het verhaal rond dat hij Megan zou dwingen om aan partnerruil te doen. Verder was Kevin vóór hun deelname al meerdere keren vreemdgegaan, maar ook Megan is ondertussen met verleider Joshua in bed gedoken. 

Kevin en Chloe samen gespot

De twee zijn nu, na het programma, uit elkaar en vaak op feestjes te vinden. Terwijl Megan gisteren aan het feesten was in een discotheek in Gent, plaatste Kevin een foto met nieuwe vlam Chloe in club Exo. En die blik van Chloe ziet er wel heeel verliefd uit. Zijn dit de nieuwe Pommeline en Merijn?

Benieuwd geworden naar de foto? Klik dan hier om 'm te zien. Dit is ook de foto die Kevin heeft geplaatst op zijn Instagram, die helaas is afgeschermd.

Eerdere hints 

Eerder zagen we al hints naar een mogelijke romance tussen Kevin en Chloe voorbijkomen op zijn Instagram story, zoals je hieronder kunt zien.

Lees ook: Dit zijn de 4 meest hypocriete deelnemers van Temptation Island 2018

Lees ook: Zo reageert Temptations Kevin op beelden van seksende Megan

Beeld: RTL