Luca Borsato en Daisy Piras zetten volgende stap in hun relatie

Celebs door Elsemieke

Luca Borsato is hoteldebotel verliefd. De zoon van Marco Borsato is samen met Daisy Piras, die je van Temptation Island kunt kennen. De twee gaan zelfs zó goed samen, dat ze klaar zijn voor de volgende stap in de relatie. Ze gaan samenwonen!

Lees ook: Het is bevestigd: André Hazes heeft een nieuwe vrienden (en dit is haar)

Luca Borsato en Daisy Piras toe aan de volgende stap in relatie

 

Daisy Piras leerden we kennen als single in Temptation Island 2020, maar nu is ze dol op Luca Borsato. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat ze klaar zijn voor de volgende stap. Hoewel het tweetal pas sinds de zomer een setje is, gaat het zó goed dat ze niet kunnen wachten om te gaan samenwonen. "We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden", zei Daisy in december al. Inmiddels wonen de twee dus al samen, want tijdens een Q&A op Instagram vertelt Luca Borsato dit nieuws nadat hij antwoord gaf op de vraag: 'wonen jij en je vriendin samen?’: “Zeker!” Later in de Q&A kwam er nog de onvermijdelijke vraag of de twee al denken aan gezinsuitbreiding, maar daarvoor is het nog wat te vroeg. “Alles op z’n tijd natuurlijk. Maar uiteindelijk huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw. That’s my ultimate goal.”

Trouwdatum

Hoewel Luca en Daisy elkaar al zo'n twee jaar kennen, kregen ze pas afgelopen zomer een officiële relatie. We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel", zei Daisy destijds in haar Instagram Stories. "Was de trouwdatum van mijn inmiddels gescheiden ouders."

Lees ook: Er hebben zich nóg twee vermeende slachtoffers van Marco Borsato gemeld

Foto: RTL