André Hazes kondigt comeback aan: "verslavingen overwonnen"

Celebs door Elsemieke

André Hazes stapt terug in de spotlights, zo laat hij met een bericht op Instagram weten. Daarin schrijft hij dat hij bewust voor een periode van rust heeft gekozen. "Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam."

André Hazes kondigt comeback aan; "verslavingen overwonnen"

André Hazes schrijft maandag in een uitgebreide post op Instagram dat hij uit de publiciteit verdween om van zijn verslavingen af te komen. "Ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan en hoe het nu met mij gaat. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt." André heeft nu professionele hulp gezocht. "Omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte."

Holland Zingt Hazes 2023

De zanger zegt veel verslavingen te hebben overwonnen, maar is naar eigen zeggen nog steeds verslaafd aan het zingen voor zijn fans. Daarom gaat hij ook tijdens Holland zingt Hazes in 2023 weer voor het eerst het podium op. Binnenkort verschijnt op Videoland de documentaire Crossroads over Hazes. "Ik laat mij van mijn kwetsbaarste kant zien en geloof me dat dit zwaar was", vertelt hij hierover. "Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire."