Marco Borsato doorbreekt social media-stilte voor compliment aan zoon Luca

Celebs door Jennifer

Sinds alle problemen rond The Voice Of Holland lijkt het alsof sommige mensen van de aardbodem verdwenen zijn. Onder andere Marco Borsato hield zich lange tijd erg stil na beschuldingen van seksueel wangedrag. Maar nu laat hij eindelijk weer eens van zich horen op social media. Niet voor zijn eigen carrière, maar - als een echte trotse vader - voor de muzikale carrière van zijn zoon Luca Borsato.

Marco Borsato doorbreekt stilte social media

Sinds alle commotie rondom The Voice Of Holland en de vele beschuldigingen van seksueel misbruik achter de schermen, verdwenen een aantal bekende mensen volledig naar de achtergrond. Onder andere oud-coach Marco Borsato werd beschuldigd van seksueel wangedrag. Sindsdien was er geen spoor te bekennen van de zanger en bleef hij goed uit het zicht van de media. Het onderzoek tegen Marco over de beschuldigingen is in maart 2023 geseponeerd, doordat hier niet genoeg bewijs voor was. Wel loopt er nog een ander zedenonderzoek, dat niets te maken heeft met TVOH. Toch is Marco niet lang geleden weer gespot 'in het wild' door fotograaf Edwin Smulders op een bootje vlakbij zijn woonplaats Alkmaar. En nu laat hij ook weer zelf van zich horen op social media.

Tegenwoordig is Marco's zoon Luca Borsato namelijk druk in de weer met een muzikale carrière. En natuurlijk steunt zijn vader, die zelf bekend is geworden als zanger, zijn zoon maar al te graag. Daarvoor doorbreekt hij met alle liefde de stilte op social media, blijkt uit een aantal stories op Instagram. Eerder deelde hij namelijk al wat stories om de muziek van zijn zoon te promoten, die nog te zien zijn onder het hoogtepunt 'Luca'. Maar nu heeft Marco een meer persoonlijke story gedeeld, wederom speciaal gericht aan zijn zoon Luca.

Luca Borsato carrière

Afgelopen vrijdag heeft Luca zijn nieuwe single Blame it on the wine uitgebracht. In een persoonlijke story deelt Marco een compliment uit aan zijn zoon en het is duidelijk, dat Luca's vader erg trots is. "Je volgt je hart en passie zonder de hulp van platenmaatschappij of management," schrijft Marco. "Componeren, studiowerk, look en feel, artwork: jullie doen echt alles zelf! Dat bewonder ik in jullie! Blijf je hart volgen..." Aww.

De muzikale carrière van Luca werd overigens wel even op pauze gezet, nadat hij doodsbedreigingen kreeg. De bedreigingen kreeg hij, door de beschuldigingen die aan zijn vader waren gericht. Op een gegeven moment besloot Luca alsnog om muziek uit te brengen, maar dan dus helemaal zelf zonder label, managers of wat dan ook. Wel krijgt hij de steun van twee beste vrienden en mede-muzikanten, waaronder dus zijn vader.

marco borsato eerste instagramstory na jaren

Lees ook: Luca Borsato over scheve schaats met Daisy: "had ik nooit mogen doen"