Luca Borsato over scheve schaats met Daisy: "had ik nooit mogen doen"

Celebs door Elsemieke

De zoon van Marco Borsato, Luca Borsato, was samen met Daisy Piras, die je van Temptation Island kunt kennen. De twee waren zelfs net gaan samenwonen, maar dat is nu van de baan. Luca vertelt zelf meer op zijn Instagrampagina over de reden van de breuk.

Luca Borsato en Daisy Piras zijn uit elkaar na "overschrijdend contact"

Daisy Piras leerden we kennen als single in Temptation Island 2020, maar inmiddels ook vanwege haar relatie met Luca Borsato, de zoon van Marco. De twee hebben deze week gezamenlijk besloten er een punt achter te zetten. De afgelopen tijd gingen er al geruchten via juicekanalen dat Luca ook contact zou hebben met andere meiden, en Daisy bevestigde al aan RTL Boulevard dat dat tot haar verdriet klopt. Ook wil Luca nu zelf duidelijkheid scheppen over de breuk en het vermeende vreemdgaan. “Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets dat schandalig is en ik nooit had mogen doen.”

Luca Borsato en Daisy Piras uit elkaar naar vermeend vreemdgaan: "Ik leef niet meer voor jou"

Beste maatje en lover

Omdat Luca beseft dat hij ‘een flinke grens is overgegaan’ trekt hij het boetekleed nu aan. “Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.” Hij wil ‘met alle hulp van dien wil hij nu een beter mens gaan worden’. “We houden zielsveel van elkaar, maar voor nu gaan we als vrienden verder. Daisy is een wereldvrouw en ik houd van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen. Ik hoop dat jullie ons de rust gunnen om alles langzaam een plek te geven.’ Luca schrijft ook dat zijn ex ‘niet de boosdoener’ is. "Ik sta altijd aan haar kant. Zo ook nu." Eerder deze maand zette Luca haar nog in het zonnetje. "Ik hou je heel dichtbij en ben met alle trots van dien jouw beste maatje en lover in één. Op ons leven samen lieverd", schreef hij toen bij een reeks foto’s.