Britney Spears is klaar voor een derde kind: "hopelijk wordt het een meisje"

Celebs door Elsemieke

Kleine kans dat je het gemist hebt: de Britney Spears-gate. Vader James Spears is officieel geen toezichthouder meer nadat de zangeres dertien jaar bij hem onder curatele stond. Op sociale media post ze een filmpje waarin ze geen goed woord over heeft voor haar beide ouders en ook spreekt ze haar kinderwens uit. “Ik denk aan baby’s. Ik vraag me af of dit een meisje zou worden."

Lees ook: Niet haar vader maar haar moeder wilde Britney Spears onder curatele

Britney Spears is klaar voor een derde kind

De vader van Britney Spears zorgde er 13 jaar lang voor dat zijn dochter geen kinderen meer kon krijgen, omdat hij haar verplichtte een spiraal te nemen. Nu Britney bevrijd is van dit curatorschap, praat ze op haar Instagram in een video over alle invloed die dit curatorschap op haar had. “Ik ben dankbaar voor het feit dat ik onafhankelijk ben en me weer vrouw kan voelen. Ik heb terug de sleutels van mijn auto en ik heb een bankkaart, dus ik kan kaarsen kopen. Het lijken misschien kleine dingen, maar voor mij maakt dat het verschil.” 

Britney Spears heeft uit haar huwelijk met Kevin Federline al twee zonen: Sean (16) en Jayden (15), maar het blijkt dat ze erover nadenkt om voor nog een kindje te gaan met Sam Asghari, haar verloofde. Haar ouders hebben dit altijd tegengehouden, maar nu ze vrij is kan ze zelf bepalen. “Ik denk aan baby’s. Ik vraag me af of dit een meisje zou worden. Ze staat op haar tenen om iets te bereiken, dat is zeker."

In de gevangenis

Britney spreekt ook over de invloed die het curatorschap op haar leven had en daarbij is ze razend op haar ouders. “Het is nog steeds onbegrijpelijk wat mijn familie en de toezichthouders mij hebben aangedaan. Het was vernederend en demotiverend. Ik heb het dan nog niet eens over de slechte dingen die ze hebben gedaan waarvoor ze in de gevangenis zouden moeten zitten. Ja, dat geldt ook voor mijn moeder die zo braaf naar de kerk gaat. Ik ben eraan gewend om de vrede te bewaren en mijn mond te houden, maar nu niet meer. Ik ben niet vergeten wat er is gebeurd en ik hoop dat ze precies weten wat ik bedoel.”