Heftig! Kardashian-mom Kris Jenner had moeite met opvoeden van zes kinderen: "iedere dag een glas wodka"

Celebs door Jennifer

De Kardashians zijn niet alleen een van de bekendste families ter wereld, maar waarschijnlijk ook een van de grootste families. In totaal moest mommy Kris Jenner namelijk zes kinderen opvoeden en blijkbaar ging dat niet zo makkelijk. Zo onthult dochter Kim Kardashian in een interview met de Italiaanse Vogue dat haar moeder dagelijks een glas wodka nodig had. OMG!

Kris Jenner over struggles opvoeding kinderen

Kinderen zijn het beste wat je kan overkomen, maar brengen ook zeker de nodige struggles met zich mee. Vooral in het begin moeten nieuwe ouders vaak even wennen aan het leven met een kind. Laat staan dat iemand vervolgens in totaal zes kinderen heeft, zoals de bekende moeder Kris Jenner. Iedereen kent haar natuurlijk als moeder van de Kardashians-dochters Kim, Kourtney en Khloé en dochters Kylie en Kendall Jenner en zoon Rob. Het lijkt meestal alsof ze alles goed aankan. Toch heeft ook Kris moeite gehad met de opvoeding van haar grote gezin, blijkt uit een interview met Kim Kardashian in de Italiaanse Vogue. Zelf heeft Kim inmiddels vier kinderen en ze vroeg zich weleens af, hoe haar moeder dat deed met zes kinderen. Aan de Vogue onthult Kim: "Ze zei: 'Waarom denk je dat ik iedere dag mijn glas wodka nam om 17:00 uur?'" Door dit gesprek met haar moeder heeft ze wel meer respect gekregen voor haar mommy.

Voorbeeld voor kinderen

Zelf realiseert Kim zich ook, dat het moederschap veel opoffering met zich meebrengt. Nu ze niet meer met haar ex Kanye West samen is, moet ze het vaak in haar eentje doen. Daarom is ze wel dankbaar voor alle hulp, die ze krijgt. Al begrijpt ze wel, dat ze ook genoeg zelf moet doen. "Je kindjes willen hun moeder. Jij moet degene zijn, die elk probleem oplost en doet alsof je alles voor elkaar hebt," vertelt ze. En die problemen ervaart Kim zelf ook regelmatig. Alleen probeert ze haar emoties niet té veel over te brengen aan haar kids. Wel probeert ze uit te leggen, waarom ze op dat moment van streek is. "Er is niets erger dan de zin, 'je begrijpt het wel als je ouder bent'. Ik wil die persoon niet zijn." Kim hoopt dat ze een goed voorbeeld wordt voor haar eigen kinderen, zoals ze heeft geleerd van haar eigen moeder Kris, Caitlyn Jenner en haar overleden vader Robert Kardashian.

Lees ook: Wow! Deze Nederlander gaat viral dankzij selfie met Kim Kardashian in LA