Wow! Deze Nederlander gaat viral dankzij selfie met Kim Kardashian in LA

Celebs door Jennifer

Het lijkt wel een droom. Zit je gewoon even te ontbijten, spot je ineens Kim Kardashian met haar nieuwe vriend Pete Davidson. Huh? Ja, het overkwam de Nederlandse Paul echt en het was een complete verrassing voor de RTL Boulevard-verslaggever.

kim kardashian nederlander paul selfie

Lees ook: Kim Kardashian draagt bizarre outfit tijdens Met Gala: 'Net een dementor'

Ontbijten met Kim Kardashian

Door zijn werk is Paul niet onbekend binnen de showbizzwereld. Hij werkt als verslaggever bij RTL Boulevard en stond laatst nog naast de rode loper van de EMA's. Hier kreeg hij al Ed Sheeran en Måneskin voor zijn camera, maar nu dus ook Kim Kardashian! Al is het niet voor zijn professionele camera, maar gewoon even casual een selfie met zijn eigen telefoon. Op Instagram legt hij in een video uit: “Ik liep langs allerlei mansions en zag vervolgens het beroemde Beverly Hills hotel. Dus ik dacht: laat ik even een lekker kopje thee nemen met een fruitsalade. Ik zit daar aan de bar en kijk op een gegeven moment rechts: zit daar Pete Davidson.” Ondertussen belde hij met zijn moeder. Toen keek hij nog een keer en zag hij haar ineens: Kim Kardashian.

Viral met selfie

Nadat Paul ontdekte met wie Pete Davidson aan het praten was, hing hij het telefoongesprek met zijn moeder meteen op. Eh... sorry mam, Kim Kardashian gaat even voor! Aan E! News vertelt Paul dat hij eerst een foto liet zien van hem bij Kims SKIMS pop-upwinkel. Zodra hij vervolgens vroeg om een selfie, reageerde Kim met "sure". Paul gaat compleet viral met zijn 'simpele' selfie. Al is het wel met dé Kim Kardashian natuurlijk, momenteel een van de bekendste vrouwen ter wereld. Voor Paul kan dit jaar niet meer stuk.

Lees ook: Dit zijn de meest spraakmakende Temptation Island-deelnemers allertijden