Kim Kardashian draagt bizarre outfit tijdens Met Gala: 'Net een dementor'

Celebs door Laura

Even dachten we dat Kim K het hippe Met Gala had geditcht, maar niets was minder waar. De realityster was van top tot teen gehuld in een soort zwart bodysuit meets jurk. Kim was onherkenbaar in de outfit, wat voor hilariteit zorgde op het internet. Zo vergelijken veel mensen haar onder andere met een dementor uit de Harry Potter-serie.

kim kardashian

Lees ook: Newsflash: Samantha de Jong heeft alweer een nieuwe vriend

Kim Kardashian Met Gala

Het Met Gala is een jaarlijks benefietgala van Metropolitan Museum of Art in New York waarbij celebrities flink uitpakken op de rode loper. De meest kunstzinnige outfits komen voorbij. De Kardashian-telg staat er bekend om haar uitzinnige outfits tijdens het gala, maar deze look is haar meest bijzondere tot nu toe. 

Balenciaga

Kim draagt een Balenciaga-pak dat haar van top tot teen hult in een zwarte stof. Een simpele, maar extreme look voor iemand die graag opvalt. Op sommige rode loper-beelden van Kim valt ze vanwege haar donkere gestalte weg in de achtergrond. Wanneer ze op de rode loper kletst met halfzus Kendall, lijkt het net alsof die alleen staat.

Je ziet hem haast niet, maar Kim had ook een date met matchende outfit bij zich. In tegenstelling tot sommige bronnen was het niet ex Kanye West, maar creative director van Balenciaga Demna Gvasalia.

kim kardashian

kim kardashian met gala

Dementor lookalike

De memes over Kims opvallende outfit zijn niet aan te slepen. Er wordt druk gespeculeerd over de inspiratie achter haar outfit. Het lijkt behoorlijk op de dementor-wezens uit de Harry Potter-wereld. Iemand anders maakt de vergelijking met een toilet-bordje met een vrouw.

Lees ook: Britney Spears eindelijk verloofd: 'Ik kan het niet geloven!'

Beeld: Getty