Britney Spears eindelijk verloofd: 'Ik kan het niet geloven!'

Celebs door Jennifer

Het gaat de goede kant op met Britney Spears. De 39-jarige zangeres is eindelijk verloofd met haar vriend Sam Asghari (27). Op Instagram schrijft Britney zondag onder een video van hen samen: "Ik kan het niet geloven!"

britney spears sam asghari

Lees ook: Emotionele Britney Spears kan zich eindelijk uitspreken: 'Ik ben een slaaf van mijn vader'

Diep geraakt

Britney werd thuis ten huwelijk gevraagd door haar vriend, dat bevestigt manager Brandon Cohen aan US Magazine. Hij vertelt dat het koppel diep is geraakt door alle steun, toewijding en liefde van de mensen. 

Trouwen

Eerder vertelde Britney in een getuigenis rond het curatorschap van haar vader dat ze graag wil trouwen en een kind wil krijgen. Ze gaf aan dat haar toezichthouders dit onmogelijk hebben gemaakt voor haar. Afgelopen week liet Britney's vader gelukkig weten dat hij zijn rol als curator zal opheffen. 

Liefde op eerste gezicht

Britney en Sam ontmoetten elkaar in oktober 2016 op de set van haar videoclip 'Slumber Party', waarin hij haar tegenspeler was. Sam, die zelf personal trainer is, vertelde in een interview dat hij vlinders voelde tijdens de eerste ontmoeting. Het bleek liefde op het eerste gezicht. Cute!

Huisje, boompje, kinderen?

Op nieuwjaarsdag 2017 maakte het koppel hun relatie Instagram official. Daarna volgden nog velen gekke foto's en video's van het gelukkige stel. Een insider vertelt in maart 2021 dat Sam serieus in de relatie staat. Hij geeft aan dat hij, net als Britney, ook graag kinderen wil. Hij zou maar wat graag een familie stichten met de zangeres. To be continued.

Lees ook: Leuk nieuws: Jennifer Lawrence in verwachting van eerste kindje!

Beeld: Getty Images