Britney Spears eindelijk vrij van vader na 13 jaar: 'Ze is in shock'

Celebs door Jennifer

Britney Spears is eindelijk vrij! Volgens Page Six barstte de zangeres in tranen uit, toen ze hoorde dat ze na dertien jaar eindelijk los is van haar vader. Vader James Spears is officieel geen toezichthouder meer.

britney spears vader

Lees ook: Britney Spears eindelijk verloofd: 'Ik kan het niet geloven!'

Emotioneel

De zangeres hield het niet droog, omdat ze had gedacht nooit meer controle te krijgen over haar leven. Een bron tegen Page Six: "Ze is in shock en heeft er geen woorden voor, maar is ontzettend opgelucht en blij. Zo gelukkig is ze dertien jaar lang niet geweest." Volgens rechter Brenda Penny was de situatie 'onhoudbaar': "We hebben hier te maken met een ongezonde toestand." Daarom hebben ze hem per direct uit zijn rol als toezichthouder gezet. Na Britney's zenuwinzinking in 2008 werd James (Jamie) aangesteld als curator. Ik kreeg de macht over haar hele leven, zowel op financieel als persoonlijk vlak.

Vanaf heden zal een financieel adviseur de zaken van Brit waarnemen, dat maakte haar advocaat Rosengart. Hij is aangesteld tot 31 december dit jaar.

Free Britney

Eerder sprak Britney tijdens de rechtzaak open over haar leven met vader James als toezichthouder. In een emotioneel betoog gaf ze aan zich echt een 'slaaf' van haar vader te voelen. Haar fans hebben altijd achter haar gestaan. Ook nu stromen de lieve reacties binnen onder de hashtag #freebritney.

Lees ook: Emotionele Britney Spears kan zich eindelijk uitspreken: 'Ik ben een slaaf van mijn vader'

Beeld: Getty Images