Ex Britney Spears spant rechtzaak aan voor meer kinderalimentatie

Celebs door Roos

De ex van Britney Spears, Kevin Federline, vindt dat hij maandelijks te weinig alimentatie ontvangt van de wereldster om hun twee zoons te onderhouden. Hij wil dat het bedrag flink wordt verhoogd en is deze week zelfs naar de rechter gestapt om zijn gelijk te halen. Maar wie nu denkt dat de beste man op een houtje moet bijten, zit er flink naast. Britney stort maandelijks namelijk al een meer op zijn rekening dan waar veel mensen enkel over durven te dromen..

Lees ook: Foto: André Hazes en Monique zijn alweer bij elkaar

20.000 dollar per maand

Momenteel ontvangt de ex van Britney maandelijks 20.000 dollar om hun twee zoons, Preston (12) en Jayden (11) te onderhouden. Kevin heeft de voogdij over de twee en verklaart dat dit bedrag veel te weinig is. Hij wil ruim drie keer zoveel ontvangen van zijn ex-vrouw. Hij vindt dat de verschillende inkomens van hem en Britney zorgen dat hun zoons in twee totaal verschillende werelden opgroeien.

 

This was from our lil trip to see Aladdin. What a great show!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Luxepoes

Wat Kevin zelf doet om aan zijn centen te komen? Hij werkt als dj en volgens de documenten die hij aan de rechter moest leveren verdient hij daar zo'n 3000 dollar (2500 euro) per maand mee. Een schijntje vergeleken bij het bedrag dat zijn ex maandelijks braaf naar zijn rekening overmaakt. Toch is het voor haar kattenpies, want hoewel de ster inmiddels vergane glorie mag lijken, steekt Britney zelf jaarlijks zo'n 34 miljoen dollar (29 miljoen euro) in haar zak. Ja, geen grap. Of de popster bereid is om haar ex meer geld te geven, zodat ook hij als een luxepoes door het leven kan? Dat valt nog maar te bezien.

Lees ook: Mattie Valk voor het eerst openhartig over tweeling-drama: 'Ik dacht, ik ga gewoon weg'

Beeld: Brunopress, GIPHY