Prins Harry en Meghan Markle gaan nog even niet op huwelijksreis (en wel hierom)

Celebs door Michelle Habets

Op de redactie raken we maar niet uigepraat over de royal wedding. Nu deze voorbij is, staat er iets heel leuks voor het kersverse stel op de planning: de honeymoon! Maar die zal nog even op zich moeten wachten, want hoewel de vader van Meghan in afwezigheid schitterde tijdens de bruiloft, is de beste man nu wel degelijk de talk of the town. Zeker gezien het feit dat prins Harry zijn schoonvader nog nooit eerder heeft ontmoet. Maar daar lijkt binnenkort gelukkig verandering in te komen. 

Lees ook: Te grappig dit: zo zullen de kinderen van Prins Harry en Meghan Markle er uitzien

Bruiloft gemist

Voor iedereen die het heeft gemist: de vader van Meghan Markle was niet op de trouwerij van zijn eigen dochter. Hij moest namelijk onder het mes vanwege een hartoperatie. Omdat Harry zijn schoonvader toch graag wil ontmoeten, zal de huwelijksreis naar Nabimië met zijn kersverse vrouw nog eventjes moeten wachten. De newly weds zullen, volgens royalexpert Katie Nicholl, zo snel mogelijk naar Mexico afreizen om even bij de vader van Meghan op de koffie te gaan. 

Suikerbom

Over koffie gesproken, Thomas Markle is voor het eerst na zijn operatie in het openbaar gespot. Toch was niet iedereen even te spreken over deze vertoning, want op zijn weg naar huis maakte hij nog even een stop bij de Starbucks. Hij liep de koffietent weer uit met een frappucino en dat schoot bij veel mensen even in het verkeerde keelgat. En dat is ook niet zo gek, want na een hartoperatie is zo'n mierzoet drankje geen bepaald strak plan...

Lees ook: 15 grappige feitjes over de Britse royal weddings

Beeld: Brunopress