Mattie Valk voor het eerst openhartig over tweeling-drama: 'Ik dacht, ik ga gewoon weg'

Celebs door Roos

Het jaar 2016 had niet beter kunnen beginnen voor Qmusic-dj Mattie Valk: hij werd vader van een tweeling. Toch sloeg die vreugde na de geboorte van Vesper en Bo snel om, toen hij niet de biologische vader bleek te zijn. Aan &C vertelt Mattie voor het eerst in anderhalf jaar openhartig over het drama.

Lees ook: Grijp je kans: Je kunt nu Barbie’s nieuwste tattoo ontwerpen

Drie dagen in hotel

Mattie's leven stond ruim anderhalf jaar geleden op zijn kop, toen bekend werd dat hij niet de biologische vader was van zijn pasgeboren tweeling. Hij vertelt hoe hij reageerde toen het nieuws bekend werd: ”Ik dacht: ik ga gewoon weg. Ben naar Antwerpen gereden, heb daar drie dagen in mijn eentje in een hotel gezeten. Dat stresslevel dat volledig in het rood zat, ik kreeg het maar niet naar beneden.” Ook Mattie’s moeder Elly wist niet wat ze met de situatie aanmoest en hoe ze haar zoon kon troosten: ”Ik wist het ook niet", vertelt ze in het interview, waarna ze vervolgt: "Ik heb gehuild."

Geparkeerd en verwerkt

Mattie en zijn vriendin Kirsten besluiten in mei 2016 uit elkaar te gaan. Inmiddels durft de Qmusic-dj te zeggen dat hij alles 'geparkeerd en verwerkt' heeft, maar dat was zeker niet eenvoudig. ”Ik voelde me alleen maar vallen en vallen en vallen en ik wist niet hoe ik weer boven moest komen.” 

Bron: &C, Shownieuws, Beeld: Brunopress

Lees ook: Meghan Markle krijgt wassen beeld in Madame Tussauds (en zo ziet 'ie eruit)