O no! 'Yolanthes nieuwe vriend gaat nu al vreemd'

Celebs door Redactie Ze.nl

Yolanthe heeft haar nieuwe relatie nog niet eens Instagram official gemaakt, of er gaan alweer geruchten dat deze lover een scheve schaats rijdt. Een 'spion' van gossipkanaal Life of Yvonne heeft hem zien tongen in een parkeergarage. 

yolanthe

Lees ook: FOTO: 'Yolanthe heeft een nieuwe vriend' (en dit is hem)

Yolanthes nieuwe vriend

Begin januari ging het gerucht dat Yolanthe en het 26-jarige model Lentini Eersteling een setje zijn. De twee werden innig gefotografeerd tijdens een vakantie in Mexico. Ze zouden al anderhalf jaar aan het daten zijn, maar houden het geheim omdat "het een en ander met Wesley nog niet afgerond is op papier". Yo of Lentini hebben de relatie nog niet bevestigd, maar volgens de roddelbladen is het wel duidelijk dat er iets speelt tussen de twee.

Zoen in parkeergarage

Of dat van lange duur is, is nu de vraag. Lentini is gespot door een zogenaamde 'spion' van gossipqueen Yvonne Coldeweijer, die stuurde haar dit berichtje: "Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet." Yvonne schrijft verder op haar story: "Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden.” Hij zou ook in vorige relaties niet trouw zijn en nog op Tinder rondswipen, hm...

Best ironisch, want het is dertien jaar geleden dat Yolanthe en ex Wesley Sneijder stiekem zoenend in een parkeergarage werden gefotografeerd. Destijds zou ze nog met Jan Smit een relatie hebben.

Stiekem filmen

Yvonne schrijft dat een 'spion' een 'soort van relatie' met Lentini had, waarin hij ook dingen deed die niet door de beugel konden. Zo filmde hij hun sekspartij zonder toestemming te hebben. En toen ze hem betrapte op vreemdgaan, reageerde hij met "Denk je niet dat Jay-Z ook vreemdgaat?"

yolanthe nieuwe vriend

yolanthe

 

Lees ook: FOTO: deze Temptation Island-kandidaat is zwanger van eerste kindje