Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: 'Yolanthe heeft een nieuwe vriend' (en dit is hem)

Hoewel het er afgelopen maanden op leek dat Yolanthe het wel heel gezellig had met Donny Roelvink, bleef het toch slechts bij één date. Shownieuws komt vandaag met het nieuws dat Yolanthe inmiddels een andere vriend zou hebben. En de gelukkige is een 26-jarig model.

Douwe Bob blijkt al twee kinderen te hebben en de derde is onderweg

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een nieuwe vriend?

De geruchtenmodel rondom het liefdesleven van Yolanthe Cabau van Kasbergen draait op volle toeren. De beauty heeft natuurlijk een zoontje uit een eerdere relatie met Wesley Sneijder, maar bleef daarna lange tijd alleen. Afgelopen maanden spotten mensen haar met Donny Roelvink, maar het bleef bij één date. Evert Santegoeds vertelt nu aan Shownieuws dat Yolanthe in Mexico is en daar vakantie viert met een nieuwe liefde. “En daar ligt ze bepaalde niet alleen op een strandbedje. Haar zoontje is er uiteraard bij, maar ook een nieuwe man. De romantische beelden spraken voor zich.”

Internationaal model

En wie is dat nieuwe vriendje dan? Het zou gaan om Lentini Eersteling, een 26-jarig model dat nu in Amerika woont, Los Angeles. Laat Yolanthe daar nu ook regelmatig zijn. Lentini was vroeger professioneel voetballer bij onder andere Sparta Rotterdam, maar maakte vanaf zijn zestiende de overstap naar internationaal modellenwerk. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar zodra dit zo is laten we het jullie natuurlijk weten!

Foto: BrunoPress

Lees ook: Kandidaten in shock over wens open relatie van Prince Charming