Wow! Deze outfit van Meghan Markle kostte maar liefst 15.000 euro

Celebs door Roos

Het was het eerste solo-bezoek van de hertogin van Sussex. En zij weet als geen ander: als je iets doet, doe het dan goed. Hoewel Meghan er altijd uitziet om door een ringetje te halen, pakte ze voor deze primeur extra groot uit met een outfit die omgerekend ruim 15.000 euro kostte.

All eyes on Meghan

Het was bij de tentoonstelling Oceania, die plaatsvond bij de Royal Academy of Arts in London. Alle ogen waren, zoals altijd eigenlijk, op Meghan gericht en dat was niet zomaar. Ze droeg een jurk van Givenchy van 2.800 euro, een bijpassende clutch van hetzelfde modehuis van 1.700 euro en zwarte pumps van 640 euro. De boel werd opgepimpt met een paar diamanten oorbellen die wel 10.000 euro waard zijn. Zo dan!

Hoewel Meghan de afgelopen weken flink wat kritiek over zich heen kreeg, ziet ze er altijd tiptop in orde uit met een prachtige glimlach. Toegegeven, met zo'n outfit zouden wij ook stralen van oor tot oor. Hoewel Meghan het van haar actrice-salaris naar alle waarschijnlijkheid ook wel had kunnen betalen. En misschien heeft ze dat ook wel gedaan? You go Meghan!

Lees ook: 'Prins Harry en Meghan Markle zetten bloemetjes buiten in Amsterdam'

Beeld: Brunopress