'Prins Harry en Meghan Markle zetten bloemetjes buiten in Amsterdam'

Celebs door Laura

Asjemenou! Niemand minder dan prins Harry en zijn vrouw Meghan zouden dit weekend gefeest hebben in onze hoofdstad. Het stel was royaly invited voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. 

Lees ook: 4 conclusies die we kunnen trekken na Boer Zoekt Vrouw aflevering 3

Exclusieve club

Vrijdag was the royal couple nog te vinden bij een tentoonstelling over Nelson Mandela in Londen, maar volgens de Britse pers gooiden Harry en Meghan dit weekend de voetjes van de vloer in Amsterdam. Het feestweekend werd omgeschreven als "eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Ook acteurs Eddie Redmayne, Stanley Tucci en model Lily Cole waren eregasten bij de opening van de exclusieve club.

Als het stel er echt is geweest, dan wisten ze de fotografen goed te ontwijken. Er zijn namelijk geen beelden opgedoken van een feestende Harry en Meghan in de hoofdstad. 

Grote betekenis

Het SoHo House heeft een speciale betekenis voor de hertog en hertogin van Sussex. De eerste date van de twee vond plaats in een privé-eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar bachelorette party hebben gevierd in de club, de vestiging in het Engelse Cotswolds.

Harry en Meghan zijn allang weer terug in hun koninkrijk. Maandag gingen ze langs de Universiteit van Loughborough en speelden een potje netball, een eenvoudige vorm van volleyball. What happens in Amsterdam...?

Lees ook: Hallelujah! Er komt een Westlife reünie, maar er is een addertje...

Beeld: Brunopress