Hallelujah! Er komt een Westlife reünie, maar er is een addertje...

Celebs door Roos

Het is de comeback waar we al die tijd op hebben gewacht. De boyband Westlife heeft aangekondigd met gloednieuwe muziek te komen én hun fans te trakteren op een tour. Maar één lid van de band zal er niet bij zijn...

Brian McFadden

Het gaat om Brain McFadden, dat heeft tour manager Louis Walsh aangekondigd: "Alleen 'The Fab Four' doen mee, zij zijn Westlife. Brian hoort daar niet bij. Al zou hij me smeken om mee te mogen doen, het gaat niet gebeuren," verklaart Louis.

Brian verliet de band in 2004 om aan zijn solo-carrière te werken maar toen die niet echt van de grond kwam wilde hij in 2007 terugkeren in Westlife, maar daar zaten ze niet meer op Brians wispelturigheid te wachten: "We zijn een nieuwe weg ingeslagen met zijn vieren." En nu blijkt er dus ook geen plek voor Brian tijdens de reünie.

Reünie met The Fab Four

Louis verzekert dat een reünie van Westlife in volle gang is, er zou worden gewerkt aan een tour en en nieuw album met de 'Fab Four': Shane Filan, Mark Feehily, Nicky Byrne en Kian Egan.

In 2012 trad de boyband voor het laatst samen op, wanneer we de jongens weer samen op het podium kunnen gaan zien is nog niet helemaal duidelijk, we'll keep you posted

Lees ook: Wakker worden naast een nieuwe scharrel: zo doe je dat charmant

Beeld: Brunopress