Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Wakker worden naast een nieuwe scharrel: zo doe je dat charmant

Haren als een suikerspin, een mondgeur waar je vloerbedekking van kromtrekt en meer mascara op je wangen dat op je wimpers: wakker worden na een avondje stappen is doorgaans niet je meest oogstrelende moment van de dag. Geen probleem natuurlijk, tenzij die nieuwe scharrel van je heel toevallig naast je ligt. Een beetje charmant wakker worden doe je met onze volgende tips.

Smintjes naast je bed

Een goede, geile ochtendkus is te allen tijde beter met een frisgepoetst smoeltje. Maar wij snappen ook wel dat je niet zo’n zin hebt om eerst naar die ijskoude badkamer te rennen en het risico te lopen dat het romantische moment daarmee verdwenen is. Bewaar daarom altijd een klein doosje pepermuntjes naast je bed voor een mintig fris kusje in de morgen.

Een beetje make-up mag voor een keertje

Dit is natuurlijk vragen om boze mailtjes van dermatologen en beautybloggers, en wij snappen ook wel dat je te allen tijde natuurlijk gewoon jezelf moet kunnen zijn, maar de ervaring leert dat je soms liever niet meteen je no-make-up-face blootgeeft. Wat wij vaak deden? Haal je make-up er zo veel mogelijk af, maar laat een flinterdun laagje mascara aan de bovenkant zitten. Dat maakt voor één keertje echt niet zoveel uit. (Boze mailtjes mogen naar redactie@ze.nl, antwoord niet gegarandeerd.)

Badjas is handig

Naakt slapen kan hemels en ontzettend sexy zijn, maar uit bed stappen om een ontbijt te maken doen we liever in een badjas. Of een lekkere grote trui. Leg die alvast klaar om een minuten lange speurtocht in je blootje te vermijden. 

Elastiekje op je nachtkastje

Lekker wild afterseks haar is leuk, maar de volgende dag heb je wellicht iets meer weg van Hagrid dan je lief is. Leg daarom een elastiekje klaar voor een nonchalante knot. 

Extra condooms en een washandje

Na een steamy nacht… volgt een steamy ochtend. Haal dus wat extra rubbers in huis om het ook ’s morgens spannend te houden. Na een nacht stappen, seksen en slapen wil je misschien ook wel een fris gevoel down there. Een washandje met water will do: leg die alvast klaar in de badkamer. 

Flesje water

We weten allemaal dat je stem er na een avondje drinken niet perse mooier op wordt. Ben je een roker? Dan kan een droge keel ervoor zorgen dat je stem meer wegheeft van een zekere rokerige Lingo-deelneemster. Keep it geil en hydrateer de boel op tijd. 

Disclaimer: we bedoelen het niet al te serieus natuurlijk, wij snappen ook wel dat niemand wakker wordt als prinses Sissi.

Lees ook: Wisten we nie: er is blijkbaar verschil tussen een orgasme en klaarkomen

Beeld: rawpixel via Unsplash