Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Blijft leuk: Tinder horrorverhalen om van te smullen

Tinder is inmiddels zo geïntegreerd in onze maatschappij dat we er echt niet meer gek van staan te kijken als jij je boyfriend het internet af hebt geswiped. Maar dat het soms ook gruwelijk mis kan gaan, blijkt wel uit de horrorverhalen die de afgelopen jaren regelmatig voorbij kwamen. Leedvermaak is ook vermaak, dus hierbij een vers aantal horrorverhalen van Tinder om weer van te smullen. 

Buiten het potje

“Nadat ik Tinder al een paar keer opnieuw geïnstalleerd had, had ik steeds weer een match met dezelfde jongen. Ik kreeg altijd al een beetje een vreemde vibe van hem, maar uiteindelijk besloten we toch af te spreken om te lunchen. Dat werd toch wel erg gezellig en voor ik het wist zaten we aan de gin tonics. Omdat het zo leuk was, nam ik hem mee naar huis waar we eerst wat muziek luisterden maar al snel met elkaar de koffer in doken. De seks was zo goed, echt fantastisch. In de twee maanden daarna bleven we elkaar zo af en toe zien, meestal voor de seks. Ik begon hem steeds leuker te vinden, maar werd wantrouwig toen ik iets van een ander meisje zag op zijn social media. Ondertussen kwam ik erachter dat hij veel drugs gebruikte en ik merkte ook dat hij totaal niet ambitieus was. Reden voor mij om het af te kappen. Ik was er wel verdrietig over, maar plaatste in een moment van verstandsverbijstering een selfie op Instagram met als tekst zoiets als ‘Fuck you, I’m hot’. Niet lang daarna kreeg ik een berichtje van een meisje of dat toevallig over de betreffende kerel ging. Wat bleek? Hij had niet één, maar twee vaste relaties. En dat niet alleen: ik had ook nog eens chlamydia van hem gekregen.” - Diana (28)

Oplichter

“Ik had een vrij gewone eerste date met een jongen. Je weet wel: samen wat eten en drinken. Het was ook best gezellig, we konden het prima met elkaar vinden. Maar toen ik eenmaal thuis was, begon de ellende. Ik kreeg een appje van hem dat ‘ie gestrand was met het openbaar vervoer en dat hij helemaal geen geld meer had voor een trein. Of ik dat hem misschien kon lenen. Ik vond het nogal vreemd, want hij vertelde me tijdens de date dat hij in de buurt woonde. Dus ging ik volledige Sherlock-modus en zag ik via Snapchat zijn locatie. Wat denk je? Hij was al lang en breed thuis. Ik stuurde naar hem terug dat ik hem niet kon helpen en dat ‘ie maar iemand anders moest zoeken. Alle berichtjes die ik daarna nog van hem kreeg heb ik genegeerd.” Tara (26)

De aanhouder wint... niet

“Dit was mijn eerste Tinderdate ooit en ik was achteraf gezien veel te beleefd. Ten eerste loog hij over zijn lengte. Hij was zeker een stuk kleiner dan hij gezegd had. Maar goed, we konden het prima met elkaar vinden dus dat vond ik niet direct een probleem. Een uur verder verklaarde hij me al de liefde: hij wilde dolgraag een relatie met me. Ik moest een beetje lachen, dacht dat hij een grapje maakte. Niet veel later begon hij over trouwen en kinderen. Ik vraag me nog steeds af waarom maar daarna stemde ik in toen hij vroeg of hij me naar huis mocht brengen. Twee dagen lang kreeg ik het ene berichtje na het andere. Ik probeerde hem vriendelijk duidelijk te maken dat er van mijn kant niks in zat, maar dat was aan dovemansoren gericht. Vervolgens stond ‘ie ineens bij me op de stoep en kreeg ik een appje hem dat hij naar de bioscoop wilde. Ik deed net of ik op mijn werk was. Ik probeerde hem weer duidelijk te maken dat het niks ging worden, maar hij zei dat hij niet iets op wilde geven wat zo sterk voelde als onze romance (wat welgeteld 1 date was). Vervolgens spitte hij mijn Facebook door om al mijn oude foto’s te liken. Hij vond daar een foto van mij met een studievriend, waarop hij me belaagde met berichtjes. Hoe kon ik hem dit aan doen? Uiteindelijk heeft een vriend van mij hem gebeld en gezegd dat hij mijn oude liefde was en dat we weer bij elkaar waren. De creep geloofde het verhaal en zei dat ik hem altijd kon bellen als ik hem nodig zou hebben. Yeah right… Het bleef een tijdje stil, totdat ik in de apotheek was en de vrouw achter de balie me verrast aankeek. “Hey, ben jij niet Natasja,” zei ze. Ik had geen idee wie ze was. “Hi, ik ben … z’n moeder! Hij heeft me alles over je verteld!” Zijn moeder! Ik knikte vriendelijk en ben snel weer weggegaan… - Natasja (26)

Dubbeldate

“Op Facebook gebruikte ik altijd de naam Willem. Ik gebruikte Facebook zelf nooit en had enkel een account gemaakt om op Tinder te gaan. En omdat ik niet wilde dat mijn vrienden me zouden vinden, gebruikte ik een andere naam. Toen ik op mijn eerste date ging met een meisje vond ik dat best ongemakkelijk, maar uiteindelijk was het best oke en zoenden we zelfs eventjes aan het einde. Daarna stelde ze voor om de volgende dag voor mij te koken. Ik vond dat best snel en vreemd maar stemde wel in met het idee omdat ik dacht dat ze eigenlijk gewoon seks wilde. Niet dus. Toen ik bij haar appartement aankwam was ze er niet alleen. En erger nog: ik werd voorgesteld als Willem. Vervolgens moest ik dus en public uitleggen dat dit niet mijn echte naam was. Om het nog erger te maken ging ze niet voor me koken, maar had ze het plan om Thais te eten bij een restaurantje om de hoek, samen met haar huisgenoot en diens date. Die huisgenoot kende haar date trouwens van een nachtelijk dronken bezoekje aan de de McDonald’s. Kun je je een awkward Tinderdate voorstellen? Nou stel er dan nu eens twee voor waarbij eigenlijk niemand elkaar kende. Het was een complete ramp.” - Tom (30)

Lees ook: Waarom vingeren simpelweg fantastisch is - VRIJ-dag

Bron: Metro.co.uk
Foto door rawpixel via Unsplash