Gaan jullie op dubbeldate? Dit zijn de leukste activiteiten

Single & daten door Maya Luz

Dubbeldates ongemakkelijk? Welnee! Dubbeldates zijn juist ontzettend leuk omdat je op deze manier je date beter kan leren kennen terwijl je tijd doorbrengt met een goede vriend(in). Het is best of both worlds! Maar wat moeten jullie gaan doen? Dit zijn de leukste activiteiten voor dubbeldates.

Lees ook: Dit zijn de leukste date activiteiten voor dit najaar

Minigolfen

Minigolfen is misschien cliché voor een date, maar wij vinden dat we clichés weer eigen moeten maken! Werk samen met je date in een team om het andere stel te verslaan. Deze dat is leuk voor de stellen die lekker fanatiek zijn. Maar ook als je niet erg goed bent in minigolfen kan deze date ontzettend vermakelijk zijn. Je date kan je altijd nog wel wat technieken bijbrengen...

Bowlen

We blijven even hangen bij de dates voor fanatieke stelletjes! Ook hier kunnen jij en je date samenwerken als team om het andere stel te verslaan. Wie gooit bijvoorbeeld de meeste strikes?

Proeverij

Er zijn een hoop verschillende proeverijen die je kunt doen tegenwoordig. Ga bijvoorbeeld voor wijn, bier, whiskey of zelfs kaas! Ga voor iets waar iedereen in de groep enthousiast van wordt zodat iedereen leuk mee kan doen. Misschien ontdekken jullie door middel van deze date wel jullie nieuwe vaste date drankje!

Workshop

Er zijn ook enorm veel workshops die je kan volgen als stel. Je kan bijvoorbeeld een workshop doen waarbij jullie iets gaan maken. Denk hierbij aan koken of lekker crea bea een kunstwerkje maken. Na deze date hebben jullie misschien wel iets leuks om mee naar huis te nemen. Maar jullie hebben sowieso een leuke herinnering om op terug te kijken! Het leukste hierbij is om iets te doen dat jullie nog nooit eerder gedaan hebben.

Spelletjesavond

Houden jullie het liever knus en simpel? Een spelletjesavond is een klassieke optie voor een dubbeldate die iedereen leuk vindt. Ga voor een avond bij een van jullie thuis met snacks en een wijntje of ga juist op zoek naar een spelletjesavond buitenshuis. Welk stelletje is het beste 30 Seconds duo?

Escape room

Escape rooms zijn leuk voor één op één dates, maar al helemaal voor dubbeldates! Hoe meer koppen jullie bij elkaar kunnen steken hoe beter. Zo kunnen jullie als stel ook zien of jullie goed kunnen samenwerken. Er zijn ook escape rooms waarbij jullie als duo's tegen elkaar kunnen strijden. Het verliezende team betaalt de drankjes achteraf!

Cocktailavond

Tot slot is een cocktailavond een hele leuke dubbeldate voor als jullie liever thuis iets organiseren. Bedenk een leuk thema en daag iedereen uit om een cocktail te maken die hierop aansluit. Zo kan iedereen zijn creativiteit in een drankje storten en kan de hele groep genieten van heerlijke drankjes. Je kan er altijd nog een wedstrijdje van maken: wie maakt de meest unieke cocktail?

Lees ook: 15x eerste date ideetjes die jullie allebei leuk zullen vinden