Dit zijn de leukste date activiteiten voor dit najaar

Single & daten door Chloe

Met dit slechte weer zit een middagje picknicken of een strandwandeling er niet echt in. Maar dat betekent niet dat er verder geen leuke dates te regelen zijn. Ook met slecht weer is er namelijk nog genoeg te doen. Dit zijn de leukste date activiteiten voor dit najaar.

Musea bezoeken

Ga samen cultuursnuiven in een museum! Nederland heeft zoveel musea dat er altijd wel een leuke bij je in de buurt te vinden is. En hou je niet zo van klassieke kunst? Ook dan zijn er genoeg musea die je kan bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan een auto museum of het pinball museum. Genoeg keus!

Gamehall

Hou je wel van een actieve date? Bezoek dan samen een arcade hall. Zo is in Amsterdam de TonTon Club heel leuk om te bezoeken. Hier kan je naast arcade games ook bordspelletjes doen en een drankje doen in de bar. Zeker een bezoekje waard!

Dagje sauna

Ben je er wel aan toe om even op te warmen? Dan is een dagje wellness natuurlijk de perfecte date. Lekker ontspannen in de sauna, bubbelen in het bubbelbad of zelfs genieten van een fijne massage.

Wijnproeverij

Houden jullie beide van een lekker glas wijn? Doe dan samen een wijnproeverij. Even wat anders dan gewoon een borrel doen en hartstikke interessant. Ben je niet zo gek op wijn? Dan kan je natuurlijk ook nog kiezen voor een bierproeverij.

Zwemmen

Hier zou je misschien niet zo snel aan denken in het najaar, maar om op te warmen kun je ook lekker gaan zwemmen. Bezoek een subtropisch zwemparadijs en ontsnap even van het grauwe weer buiten.