15x eerste date ideetjes die jullie allebei leuk zullen vinden

Single & daten door Maya Luz

Eerste dates zijn nogal spannend. En het organiseren daarvan is ook niet altijd even makkelijk, want wat moeten jullie nou eigenlijk gaan doen? Een drankje doen is zo cliché! Dit zijn onze favoriete ideetjes voor een eerste date die jullie ongetwijfeld leuk zullen vinden.

Lees ook: Dit type koppel blijft vaak het langst samen

Ga samen karten

Voor de meiden die op date gaan met een F1 fan, is een rondje karten de ideale eerste date. Hiervan worden jullie allebei lekker fanatiek. Wie kan er het beste tegen z'n verlies?

Ga naar een indoor trampolinepark

Voor een unieke sportieve date, is een trampolinepark de ideale hotspot. Probeer elkaar trucjes te leren en kijk wie er de mooiste salto kan maken.

Ga samen rolschaatsen

Rolschaatsen is een klassieke date, maar het wordt tegenwoordig niet zo veel meer gedaan. Zonde! Neem je date mee naar een rolschaatsbaan met leuke muziek!

Ontsnap samen een escape room

Escape rooms zijn de ideale test voor een nieuwe relatie. Kunnen jullie goed samenwerken?

Bezoek een speelhal

Spelletjes spelen is altijd leuk! Hierbij kunnen jullie elkaar uitdagen met spelletjes en kun je je date een knuffel voor je laten winnen.

Ga vissen kijken in een aquarium

Een aquarium bezoeken is een ontspannende date. Het is weer net even iets anders dan naar een museum gaan. Bekijk alle mooie vissen en geniet van elkaars gezelschap.

Doe samen mee aan een spelletjesavond

Ga tegen elkaar of samen in een team in strijd met anderen om jouw favoriete bordspelletjes te winnen. Dit is een perfecte eerste date! Want laten we eerlijk zijn, je ideale partner moet wel een goede 30 Seconds partner zijn.

Maak een mooie wandeling

Voor de mensen die graag buiten zijn, is een wandeling maken een ideale date. Ga naar het bos of een andere mooie locatie en geniet van de natuur. Dit is ook de ideale mogelijkheid om een goed gesprek te voeren.

Daag ze uit voor een karaoke avond

Voor muziekliefhebbers is een karaoke avond een ideale date! Hiermee trek je jezelf en je date lekker uit hun comfortzone en kunnen jullie samen jullie favoriete nummers meezingen.

Probeer een nieuw restaurant

Heb je dat ene nieuwe restaurant al een tijdje op het oog? Nu is het moment om het uit te proberen! Neem je date mee en beleef deze nieuwe ervaring samen.

Ga naar een drag show

Voor een echt unieke date is een drag show ideaal! Het is spannend, leuk en altijd een groot feest.

Ga een potje bowlen

Bowlen is ook zo'n lekker klassieke date die eigenlijk altijd wel in de smaak valt. Misschien kan je date je gelijk even leren hoe je de perfecte strike kunt gooien.

Ontmoet elkaar in een boekenwinkel

Boekenwurmen opgelet! Dit is de perfecte date voor jullie! Neem je date mee naar een boekenwinkel of bibilotheek en kies een boek voor elkaar uit. Ga vervolgens gezellig een kopje koffie drinken om over jullie favoriete boeken te praten.

Ga naar een vlooienmarkt

Op een vlooienmarkt vind je de meest bijzondere dingen. Ga met je date eens naar de lokale vlooienmarkt om te zien wat voor schatten jullie kunnen vinden.

Bezoek een kattencafé

Kattenmensen, we zijn jullie niet vergeten! Als jullie allebei dol zijn op katten, is het bezoeken van een kattencafé een no-brainer als date!

Lees ook: Hoe schrijf je de beste Tinder-bio?