Dit type koppel blijft vaak het langst samen

Relaties door Juliët

Ieder mens is anders, zo ook iedere relatie. Hoe een relatie verloopt, is nooit met zekerheid te zeggen. Het ene stel vliegt elkaar aan en gaat voor goedmaakseks en de ander kijkt elkaar de hele dag door verliefd aan. Er zijn genoeg soorten koppels. Maar welk type blijft nou over het algemeen het langst samen?

Type koppel

Hang jij het liefst de hele dag rondom je partner of ben jij juist degene die de hele dag bekvecht met hem? Er zijn vier verschillende soort type koppels. Een van deze soorten is meant to be. Hier komen ze:

 

1. Dramatisch

Dit type relatie is vaak onstuimig. Zoals het woord al zegt, dit koppel is dramatisch. Dit stel kan ruziën als de beste en conflicten lopen ze ook zeker niet uit de weg. Dit type heeft helaas niet per se de grootste kans om bij elkaar te blijven.

 

2. Sociale koppel

Dit volgende koppel is het liefst de hele dag bij elkaar. Jullie trekken graag samen op en doen daarom ook allerlei activiteiten. De kans van slagen is in dit koppel erg groot. Door de activiteiten die ze doen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Je groeit naar elkaar.

 

3. Drama queens

Dit koppel is gewoon dramatisch. Binnen jullie relatie kennen jullie veel ups and downs. Er hoeft maar iets kleins te gebeuren of jullie hebben alweer drama. Het is dan ook niet geheel onverwachts als dit koppel uit elkaar zou gaan.

 

4. Partner-georiënteerd  

De laaste in het rijtje, maar zeker niet de minste. Zoals de naam het al zegt, dit type koppel is het meest gefocust op zijn partner. Jullie brengen veel tijd samen door en maken daarom ook graag samen beslissingen. Uit onderzoek is gebleken dat dit type koppel het meeste kans op slagen heeft in de liefde.

 

Hier draait het om

Maar waar draait het nu om binnen een relatie? Passie! De eerste periode binnen een relatie is gepassioneerd. Je voelt je tot elkaar aangetrokken en je kan dus ook echt niet van elkaar afblijven. Na deze periode ontstaat er een diepere connectie tussen jullie. De hevige verliefdheid neemt wat af en je wordt wat rustiger. Jullie beginnen een fijne en vooral stabiele relatie te leiden. Je stelt je kwetsbaar op en voert diepe gesprekken. Jullie zijn niet alleen elkaars partners, maar ook beste vrienden. Vriendschap is heel belangrijk, maar ook buiten je parnter om. In een relatie moet er ook ruimte kunnen zijn om je individueel te ontwikkelen. Je maakt groei door en dat maakt jullie relatie uiteindelijk alleen maar sterker.