WIN: Clip-in extensions!

Winacties door Martine

Wat is het?
HairXpression is een clip-in extension die je gemakkelijk in je eigen haar aanbrengt door middel van clipjes. Het zorgt direct voor een andere look: langer, voller, kleur of high-lights. De extensions zijn keer op keer te gebruiken en gaan jaren mee.

Hoe werkt het?
Het is heel simpel: je maakt een scheiding, zet de bovenste laag haar vast met een speld, je pakt de extension en vervolgens zet je de clipjes vast net onder die scheiding. Gooi je eigen haar erover en klaar ben je! Het materiaal is ideaal om te stylen: zet je er met de krultang krullen in, dan blijven deze zitten, zonder lak. Laat de krul wel eerst in krulvorm afkoelen, voor het beste resultaat. Bewerk je het haar met je stijltang, dan blijft het haar stijl. Ideaal! Let wel op: zet je stijl- of krultang niet hoger dan 160 graden, want dan beschadigt het haar.

Hoe ziet het eruit?
Het haar van hairXpression is geen echt haar, maar ziet er desondanks heel natuurlijk uit. Je kunt kiezen uit zes kleuren: van heel natuurlijk tot opvallend funky. Ook is er keuze uit verschillende lengtes.

Hoe zit het?
Het is even wennen: de eerste keer dat je de clip-in extension draagt voelt het alsof het ieder moment uit kan zakken. Toch blijft 'ie ook na een avondje stappen en een enthousiaste aai over de bol goed zitten! En bovendien: niemand heeft een vermoeden dat je weelderige haardos niet van jezelf is!

Hoe kom ik aan hairXpression clip-in extensions?
Verkoopadressen vind je op deze website. Ook kun je de extensions hier direct online bestellen. De prijzen variëren van 11,90 euro voor een gekleurde lok tot 109,90 euro voor meer volume én lengte.

Ze.nl mag 4 Full Length's van 25 of 40 cm t.w.v. max. E 109.90 weggeven! Wat moet je daarvoor doen?


Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op de prijs. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Noem de vier verschillende hairXpression-producten. (Het antwoord is te vinden op de website.)

Mail je antwoord, samen met de lengte én de kleur die je wil winnen voor 27 oktober naar redactie@ze.nl. Zet in de mail ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.