Mooie vrouw is meer waard

Single & daten door Redactie Ze.nl

Omdat je het waard bent
Uit het onderzoek blijkt dat mannen normaal gesproken ongeveer 58 euro neertellen voor een date met een gemiddelde vrouw. Maar is het in hun ogen een heel knappe vrouw dan hebben de heren er wel wat meer voor over om hun dame in de watten te leggen tijdens de eerste date: 146 euro.

Als zijn oog valt op een andere vrouw...
Maar liefst 97% van de mannen kan het niet helpen: wanneer er een mooie vrouw passeert, zal hij zijn hoofd omdraaien om naar haar te kijken. Ja, zelfs als jij naast hem loopt! En als je hem daarop aanspreekt en een ruzietje krijgt, ben je niet de enige: bijna een derde van de mannen geeft toe wel eens onenigheid te hebben gehad met hun vriendin wegens het nastaren van een mooie vrouw.

Gentlemen prefer blondes
Helaas voor alle brunettes en donkerharigen, uit het onderzoek van KIJK blijkt dat de Nederlandse man het liefst een blonde vrouw (met lang haar) wil. En dat niet alleen: de mannen vinden het ook fijn als ze tussen de 1.70 en 1.79 meter lang is, blauwe ogen heeft en in het bezit is van stevige borsten en ronde billen. De grootste afknappers voor de heren zijn een slecht gebit (41%) en gezichtsbeharing (25%). Opvallend: de heren geven aan lichaamsbeharing weer niet zo'n probleem te vinden, slechts 9% haakt dan wel af.

Van billen naar borsten
Naarmate de mannen ouder worden verschuift hun interesse van het ene naar het andere lichaamsdeel. Zo kijken de heren tot 35 jaar het liefst naar de billen van een vrouw, oudere mannen verlekkeren zich vooral aan de borsten. De ideale borsten mogen tegen die tijd wel een maatje kleiner zijn dan toen de man nog jong was. 

Kijken, kijken, niet aanraken...
Gelukkig kunnen we toch nog een beetje opgelucht ademhalen: slechts 15% van de mannen zou vreemd gaan als hij de perfecte vrouw zou tegenkomen. De rest van de heren beweert dat ze het braaf bij kijken zouden houden. Wij zijn benieuwd hoeveel procent van de mannen nog zo braaf is als ze Doutzen Kroes tegen het mooie lijf zouden lopen...