Zo word jij een mannenmagneet!

Single & daten door Vera
Mannen, mannen, mannen? Pfff! Kom je eindelijk de prins op het witte paard tegen, ziet hij jou niet staan. Maar niet getreurd, met deze tips van Ze.nl komt het helemaal goed. Want? jij wordt een mannenmagneet!
 
Het is altijd leuk als je die ene leuke kerel tegenkomt waarmee je jezelf wel ziet trouwen en kindjes krijgen. Maar wat als hij helemaal geen oog voor jou heeft? Wat als hij stiekem alleen je vriendinnen ziet staan, of daarmee praat. Don?t worry, want wij laten je zien hoe je binnen no time deze leuke man voor je wint, en hoe jij élke man voor je wint. Want smaken mogen dan verschillen, een aantal karaktereigenschappen is voor álle mannen aantrekkelijk!
 
Vrolijk
Wat mannen nou echt aantrekkelijk vinden? Vrolijke en blije vrouwen! Niets laat hun piemel slapper worden dan dat je alleen maar negatief en chagrijnig bent over alles en iedereen. Dit is een echte no go dus! Wees blij, positief en vrolijk als je bij je prins in de buurt bent. Dat zal na een tijdje ongetwijfeld opvallen bij hem. (Maar ga niet als een kip zonder kop zitten smilen, wees wel jezelf...)

 
Zelfverzekerd
Mannen zijn niet op zoek naar dat ene meisje die zo onzeker is. ?Ben ik te dik?? of ?Vind je m?n borsten te klein?? Nee, nee en nog eens nee! Je bent wie je bent, dus wees blij met jezelf. Het kan namelijk altijd erger. Mannen vinden onzekere vrouwen over het algemeen niet aantrekkelijk, dus ben je van nature best onzeker? Probeer dat dan tijdelijk - uhhhh? of voor altijd? - in de koelkast te zetten en verander in een zelfverzekerde lady. Maar pas op? je moet niet zo zelfverzekerd worden dat het snel overslaat in arrogantie. Dat vinden mannen dan weer echt niét aantrekkelijk.
 
Gossip queen
Wanneer je in de buurt bent van jouw droomvent, sla dan de laatste sappige roddels maar even over en bewaar die voor de eerste de beste girls night out met je lieve vriendinnen. Mannen kunnen zich namelijk nogal ergeren aan vrouwen die roddelen en vinden dit dan ook alles behalve aantrekkelijk. Probeer dus over te komen als één van de weinige vrouwen die niet roddelt en niet gemeen praat over andere vrouwen. 

 
Geen schilderspalet
Make-up? Het is natuurlijk hartstikke mooi, maar gebruik het net zoals bij andere dingen met mate. Je gezicht is niet het schilderspalet van van Gogh, maar het is 24/7 je visitekaartje: iets wat iedereen als eerste van je ziet, dus ook je toekomstige man! Zorg dus dat je er niet dat als een bepoederde wortel met regenboogoogschaduw bij loopt, maar houd alles zo natuurlijk mogelijk. Daar houden mannen echt van!
 
And last but not least?
Wees jezelf! Probeer je niet beter voor te doen dan dat je bent. Puntje bij paaltje komt je crush er toch wel achter dat het niet zo is en dat je je beter voordeed dan dat je daadwerkelijk bent, dus waarom dat risico nemen? Probeer je goede punten en eigenschappen dus te benadrukken, maar blijf jezelf. Oftewel: keep the balance. Dan komt het echt goed!

Heb jij nog tips voor alle single ladies?